Barr – Centella Calming Ampoule Toner

200 ml

189,00 kr.

Denne toner er en 2-i-1, der kombinerer toner og serum. Den indeholder ingredienser så som centella, panthenol og jojoba olie, der beroliger og lindre rød og irriteret hud, samtidig med at den styrker og genopretter hudens barrierer.

På lager

Product image
Barr – Centella Calming Ampoule Toner

189,00 kr.

produkt Effekt

Bæredygtighed

Efter rens påføres en passende mængde toner på en vatrondel og duppes let rundt i ansigtet. Alternativt kan du påføre en passende mængde på håndfladerne og let duppe toneren på dit ansigt.

Centella Asiatica Leaf Water(806,000ppm), Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Panthenol, C12-14 Pareth-12, Pentylene Glycol, Carbomer, Adenosine, Arginine, Hydroxyethylcellulose, Centella Asiatica Extract(100ppm), Caprylic/Capric Triglyceride, Houttuynia Cordata Extract, Hydrogenated Lecithin, Phytosteryl/Octyldodecyl Lauroyl Glutamate, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Ceramide NP, Sodium Hyaluronate

Barr er et nyt mærke på K-Beauty market som hurtigt har skabt sig et navn med deres simple og yderst effektive produkter. Deres produkter indeholder ikke parfume eller æteriske olier, men i stedet en masse lindrende og beroligende ingredienser. Barrs produkter er særligt lavet til god til folk med sart hud og folk der har en svækket hud barrierer.

Size

200 ml

MÅSKE DU OGSÅ VILLE ELSKE...