Purito – AHA BHA Refreshing Solution

100 ml

159,00 kr.

Denne eksfolierende toner indeholder 7% AHA og 2% BHA. Den vil mildt eksfoliere huden og efterlade den mere ensartet, mindre pigmentering og færre synlige linjer, samt behandle akne og hudorme.

På lager

Product image
Purito – AHA BHA Refreshing Solution

159,00 kr.

produkt Effekt

Bæredygtighed

Efter rens påføres en passende mængde på en vat rondel og påføres forsigtigt i hele ansigtet. Alternativt kan du påføre en passende mængde på håndfladerne og duppe toneren let på huden. Start med at bruge den et par gange om ugen, og brug herefter som nødvendigt. Ved brug i dagtimerne, er det vigtigt med en solcreme efterfølgende.

Salix Alba (Willow) Bark Water, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Glycolic Acid (7%), Tromethamine, Water, Salicylic Acid(2%), 1,2-Hexanediol, Sodium Citrate, Arginine, Caprylyl Glycol, Citric Acid(0.28%), Hydroxyacetophenone, Pentylene Glycol, Allantoin, Dipotassium Glycyrrhizate, Disodium EDTA

Purito er et miljøvenligt og cruelty free hudplejemærke, der konstant stræber efter at forbedre deres produkter, ved at lytte til deres kunder. Alle deres produkter er pakket i genanvendte og bionedbrydelig emballage.

Size

100 ml

MÅSKE DU OGSÅ VILLE ELSKE...