Viser 1–28 af 309 resultater

5%

100 ml

179,55 kr.

KENDETEGN FOR EN TØR HUDTYPE

En tør hudtype kan oftest føles stram, og er generelt karakteriseret ved at være rå og flaget. Hvis din hud er meget dehydreret, kan der forekomme kløe, sår og sprækker.

Ved årstidernes skifte er det meget normalt at opleve en smule tørhed, men en vedvarende tilstand kan skabe komplikationer i huden. 

En vedvarende tør hud er et typisk tegn på at lipiderne i hudens beskyttende lag er komprimeret. Dette forsager at huden bliver meget sårbar fra ydre påvirkninger og hurtigt mister fugt.

Oplever du vedvarende tør hud, så sørg for hurtigt at behandle den. En intens udsat hud kan lede til endnu større komplikationer såsom infektioner i huden, og permanente skader.

 

PLEJE AF TØR HUD

Pleje af en tør hud handler om at tilføre dybdegående fugt og og balancerende ingredienser.

For at sikre en gennemgående fugt, er de typiske 10 TRIN i koreansk hudpleje meget velegnet. Ved at genopbygge fugten lag for lag, er der langt større sandsynlighed for, at den igen kan genfinde en vedvarende balance.
Bifida og Ceramider er fantastiske til at genopbygge hudens naturlige lipider.

Derudover er en tør og dehydreret hud allerede yderlige udsat og sensitiv. Derfor er det bedst at begrænse brugen af stærke aktive ingredienser og hårde peels.
I stedet kan der effektivt benyttes beroligende ingredienser som Propolis og Centella Asiatica, for at dulme ubehag som kløe og irritation.

Til dehydreret hud kan det virkeligt anbefales at prøve SLUGGING over natten. Så vågner du op med en garanteret frisk og velhydreret hud.