Viser 1–28 af 389 resultater

30 ml

139,00 kr.

30 ml

139,00 kr.

KENDETEGN FOR EN NORMAL HUDTYPE

Normal hud refereres ofte til som velafbalanceret hud. Det betyder, at hudens produktion af sebum (olie) og fugtniveau er naturligt afbalanceret. Ikke for meget olie og fugt, og heller ikke for lidt. Huden opleves til ikke at være sensitiv, og du kan som regel bruge en lang række produkter og aktive ingredienser, uden at din hud reagerer negativt med irritation og udslag.

Hvis din hud føles velhydreret, men uden tegn på ophobning, er den højst sandsynligt velafbalanceret.

 

PLEJE AF NORMAL HUD

Pleje af en velafbalanceret hud handler som regel primært om vedligehold og forebyggelse, og kan holdes ret simpel. Det gælder i høj grad om, at opretholde hudens allerede gode balance og forebygge skader.

Vejret har stor påvirkning af huden, og selvom du har velafbalanceret hud, kan eksterne stimuli og sæson mæssige variationer slå huden ud af balance og potentielt danne skader. Din hudplejerutine for den velafbalancerede hud bør derfor reflektere de sæsonmæssige udfordringer, der potentielt set kan være skadende for hudens ellers så velafbalancerede tilstand.

Den absolut vigtigste del i hudplejerutinen for velafbalanceret hud, er den fugtgivende del, der bør tilpasses eksterne stimuli og sæsonmæssige variationer. Med andre ord bør dit valg af moisturiser følge sæsonen: lette cremer i løbet af sommeren, og ideelt set en tykkere konsistens gennem vinteren for at imødekomme risici for tør hud.