Viser 1–28 af 272 resultater

5%

100 ml

179,55 kr.

KENDETEGN FOR EN OLIERET HUDTYPE

En olieret hudtype (også kaldet for fedtet hud) opleves meget fedtet, glat og skinnende i hele ansigtet (ikke kun i T-zonen), og skyldes overaktive talgkirtler, hvilket primært sker som følge af genetik og hormonelle forandringer. Talg er hudens naturlige olie, en fed substans, der produceres i talgkirtlerne under porerne, og er nødvendigt for at holde huden beskyttet, fugtet og sund.

Forekommer der en ubalance, kan det udvikle sig til hudorme og akne, og de fleste med olieret hudtype oplever meget nemt og ofte at slå ud med urenheder.

 

PLEJE AF OLIERET HUD

Pleje af en olieret hud handler om at afhjælpe ophobning og rense i dybden, uden at udtørre huden. Selvom det lyder skørt, så vil dehydrering af huden nemlig forværre olieret hud, så sørg for at opbygge den helt rigtige fugt i huden med et  hudplejeprodukt målrettet fedtet hud. Find et let, gel-agtig fugtighedscreme, som kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige balance. 

Til at rense i dybden er det en super idé at gå efter AHA, BHA eller PHA. Derudover er Salicylsyre generelt fantastisk til at skabe balance i olieret hud.
I resten af hudplejen er det vigtigt at undgå komedogene produkter, altså produkter der tilstopper porerne.

Det er også vigtigt, at undgå at gå makeup-amok, især når det gælder oliebaserede produkter. Overvej at fjerne din makeup lige så snart du kommer hjem i stedet for før sengetid. Når det kommer til makeup og hudplejeprodukter, bør du se efter oliefri og non-comedogene produkter.