Viser 1–28 af 201 resultater


Ujævn Hudtone

ujævn hudtone ses som uregelmæssige mørke pletter på hudens overflade. Ofte omtales ujævn hudtone også som hyperpigmentering, i og med det er en overproduktion af pigmentet melanin. De mørke pletter ligner ældet hud, og kan få dig til at se langt ældre ud en din egentlige alder. Derfor søger mange svar på hvordan man fjerner ujævn pigmentering. De største årsager ujævn hudtone


Der er mange ting der giver mørke pletter og uens hudtone, derfor er det vigtigt at finde årsagen til din ujævne hudtone.
  1. SOL: Ved soleksponering udsætter du din hud for UV-stråler, som er skadeligt for huden. Uden solcreme forekommer solskader, og kroppen er derfor nødt til at reagere. Her går kroppen så igang med at overproducere melanin, som er hudens naturlige forsvar mod solskader. Den overskydende melanin ses så synligt på huden med uregelmæssige mørke pletter og ujævn hudtone.
  2. FORURENING: Lige såvel som den trafikrelaterede luftforurening påvirker naturen, har den også negativ effekt på vores hud. Partikler og udstødningsgasser er nemlig i stand til at trænge ind i huden og ophober sig i hudens dybere struktur. Forureningen i huden oxiderer det omgivende væv, hvilket fører til beskadigelse af frie radikaler. Dette udløser en inflamatorisk reaktion i huden som viser sig som dannelse af mørke pletter i ansigtet.
  3. HORMONER: Gravide kvinder oplever ofte dannelsen af mørke pletter på huden. Denne form for ujævn hudtone kommer af Melasma. Melasma er hormonrelateret hyperpigmentering forårsaget af hormonel ubalance. Dette opleves også af kvinder på hormonel prævention, men kan også forekomme som en reaktion på kosmetik eller medicin.
  4. INFLAMMATION: Har du inflamation i huden kan der forekomme hæmatomer/blodsprængninger, som bliver til ujævn pigmentering når de heler.
 

De 4 bedste råd mod Ujævn hudtone

Når huden er skadet skal den genopbygges fra bunden. For at bekæmpe den ujævne hudtone, skal den altså behandles godt igennem med gode produkter, og styrke den indefra og ud.  
  1. EKSFOLIER: Få renset huden godt igennem med exfolianter der indeholder antioxidanter. Antioxidanter heler en uens hudtone ved at frigive frie radikaler, og fjerne skidt fra overfladen. De døde hudceller renses af og huden kan nu ånde og genopbygges.
  2. INGREDIENSER: C-Vitamin og Nacinamid er fantastiske ingredienser til at bekæmpe ujævn hudtone og fjerne hyperpigmentering. Ved at bruge disse ingredienser i din hudpleje får du igen en ensartet hudtone.
  3. TÅLMODIGHED: En ujævn hudtone tager lang tid at genopbygge. Det kan være svært at vente på, men hvis du får god hjælp fra vores Personal Shopper, er du sikker på at komme godt fra start med de helt rigtige produkter!
  4. SPF: Anskaf en god SPF! Når du endeligt får sundhed tilbage i huden, så beskyt den nu fra alt det der før ødelagde den. SPF er den absolut bedste beskyttelse imod pigment-skader.

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er ujævn hudtone?


En uens hudtoner skyldes hyperpigmentering i huden. Dette kan skyldes forskellige skader på huden der viser sig som hyperpigmentering  

Hvordan får man en ensartet hudtone?

For at bekæmpe ujævn hudtone er det vigtigt at kende skyldneren. Disse skader kan skyldes Sol, forurening mm. Ved at styrke huden med antioxidanter og beskytte den med SPF, kan man genoprette en ensartet hudtone.  

Hvordan forebygger man pigmentfejl?

Pigmentfejl kommer af skader i huden. Ved at beskytte med en stærk SPF, kan man undgå en stor del af pigmentfejl.