Viser alle 8 resultater


Solcreme Hudplejeprodukter 

Vidste du, at solen er en af de vigtigste årsager til hudens ældning? Selv om du ikke tilbringer meget tid i solen, kan bare det at være ude i dagslys forårsage rynker, alderspletter og andre tegn på hudens aldring. Derfor er det så vigtigt at bruge en god solcreme hver dag, uanset hvilken hudtype du har.

Men ikke alle solcremer er lige gode.Hvis du leder efter en stærk solcreme, der ikke tilstopper dine porer, så tjek vores samling af k-beauty solcremer.

Disse solcremer er fremstillet med naturlige ingredienser som bambusekstrakter og grøn te, og de beskytter ikke kun din hud mod solen, men plejer og revitaliserer den også.

Se vores udvalg af hudplejeprodukter til solbeskyttelse!

 

De 8 bedste ingredienser til solbeskyttelse

Hvis du vil have den bedste beskyttelse for din hud, skal du vælge en solcreme, der giver bredspektret beskyttelse mod både UVA- og UVB-stråler. Dette betyder, at de beskytter din hud mod både for tidlig ældning og solskoldning.

Mineralske ingredienser:

  • Titanium dioxide
  • Zinc oxide

Kemiske solbeskyttende ingredienser

  • Avobenzone
  • Homosalate
  • Octocrylene
  • Octinoxate
  • Octisalate
  • Oxybenzone

 

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er de bedste solcremer til akne?

Hvis du har akne vil vi personligt anbefale en kemisk solcreme. De mineralske solcremer har nemlig tendens til at stoppe porerne. Dog kan de være mindre irritable.
Vi har dog super god erfaring med ISNTREE Day-Light Airy Sunscreen - den er super nænsom og bidrager med en fantastisk fugt.

Kan jeg bruge makeup, hvis jeg har solcreme på?

Ja, det kan du godt! Du skal bare sørge for at påføre din solcreme først, og derefter din makeup. Ofte kan man genopfriske solbeskyttelsen med en spf-pudder eller mist.

Hvad er farerne ved solen?

Udsættelse for solen kan forårsage hudkræft, for tidlig hudaldring og solskoldning. Det er vigtigt at beskytte sig mod solen ved at bruge solcreme hver dag. Et godt eksempelt på hvor stor en betydning det har kan du se dette billede. Her er en lastbilchauffør et tydeligt eksempel på den forskel i hastighed huden ældes i. Den ene side er i direkte sollys gennem mange år, kan du gætte hvilken?

Hvilke fordele er der ved at bruge solcreme med zinkoxid eller titandioxid?

Zinkoxid og titandioxid giver en bredspektret beskyttelse mod både UVA- og UVB-stråler, hvilket betyder, at de beskytter din hud mod både for tidlig ældning og solskoldning. Det er også naturlige ingredienser, som ikke tilstopper dine porer.

Hvad er bredspektret beskyttelse?

Bredspektret beskyttelse mod solen betyder, at en solcreme beskytter din hud mod både UVA- og UVB-stråler.

Hvor ofte skal jeg bruge solcreme?

Du bør bruge solbeskyttelse hver dag, uanset hvilken hudtype du har. Hvis du skal opholde dig i solen i længere tid, skal du genpåføre hver anden time.

Hvad er de bedste solcremer til naturlig, sund hud?

Solcreme er en vigtig del af en daglig hudplejerutine, uanset hudtype. Når du leder efter en solcreme, er det vigtigt at vælge en, der indeholder zinkoxid eller titandioxid for at give bredspektret beskyttelse mod både UVA- og UVB-stråler.

Hvordan vælger du den rigtige solbeskyttelse til din hudtype?

Din hudtype har en stor indflydelse på hvilken slags solcreme du skal vælge, samt SPF.

Hvis du f.eks. har fedtet hud eller hud med tendens til akne, skal du vælge en solcreme, der er ikke-komedogen, så den ikke tilstopper dine porer. Her bør du kigge efter kemiske solcremer, eller sørge for at du får renset ekstra godt efter en dag med solbeskyttelse.
Hvis du har tør hud, skal du kigge efter en solcreme, der er ekstra fugtgivende.

Hvad er den bedste måde at påføre solcreme på?

Mængden af solcreme til dit ansigt vejledes altid til at være 3 fulde fingerlængder! Det lyder måske af meget men det er faktisk en nødvendig mængde for at dække ansigtet ordentligt.

Det anbefales at du bruger en solcreme, der indeholder zinkoxid eller titandioxid for at give bredspektret beskyttelse mod både UVA- og UVB-stråler. Disse ingredienser beskytter din hud mod både for tidlig aldring og solskoldning.

For at opnå optimal beskyttelse skal solcreme påføres rigeligt på alle udsatte hudområder mindst 20 minutter før du går udenfor. Sørg for at genpåføre den hver anden time eller oftere, hvis du svømmer eller sveder.