Viser 1–28 af 124 resultater


Hudplejeprodukter mod rødme

Rødme er et almindeligt symptom på mange hudlidelser, f.eks. dermatitis, eksem, rosacea og akne. Det kan også være et tegn på en infektion eller allergi. En reaktiv hud kan forårsage kløe, svie, brænden og andre ubehageligheder. I nogle tilfælde kan det føre til hævelse eller blærer Myronja er en webshop, der har specialiseret sig i koreanske hudplejeprodukter, der er specielt designet til at behandle rødme. Vi tilbyder en bred vifte af produkter, der er rettet mod alle de vigtigste årsager til rødme, herunder betændelse, tørhed og irritation. Koreanske hudplejeprodukter har ry for at være skånsomme mod huden, samtidig med at de er yderst effektive. Hvis du er på udkig efter hudplejeprodukter, der kan hjælpe med at reducere rødme, er Myronja det perfekte sted at starte. Vi har et bredt udvalg af produkter, der er specielt designet til at angribe alle de vigtigste årsager til rødme. Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte vores Personal Shopper, så hjælper vi dig hele vejen.

De 3 hyppigste årsager til Rødme i huden:

Når din hud rødmer sker det pga en hyperaktivitet i hudens blodklar. De bliver altså påvirket, og blodkarrene udvider sig. De udspilede blodkar bliver dermed tydeligere og ses som rødme i huden. Jo større sensitivitet og ydre påvirkning, desto mere reaktiv forekommer huden. Hvis du ofte oplever en tendes til at rødme og blusse op, tyder det på at du har en naturligt sårbar og sensitiv hud. Den reaktive tendens kan forekommer ved forskellige former af eksterne faktorer, eller ligge som et vedvarende tilstand i huden. Hudens rødme kan både være afledt af forskellige skader eller ekstern påvirkning, men det kan også forekomme af stress eller genetik.  
  1. IRRITATION - forskellige miljøpåvirkninger kan irritere huden. Det kan både være et reaktion på en ingrediens i et produkt eller vind og vejr.
  2. SOLSKOLDNING - Solskoldning er en fælles betegnelse for hudens reaktion på solens ultraviolette (UV)-stråler. Solskoldning er faktisk en 1. grads forbrænding. Det er en betændelsesagtig reaktion i huden, der medfører rødme, hævelse, kløe og svie, og som gradvist forsvinder i løbet af nogle dage. Hver skoldning efterlader dog varige skader, så husk nu Solcreme.
  3. ROSACEA - Rosacea er en kronisk hudsygdom med symptomer som varme og rødme centralt i ansigtet. Rosacea kan fx skyldes psykisk stress. Sygdommen starter med rødme midt i ansigtet, og en følelse af stikken og prikken i huden. På kinder, i panden og på næsen bliver huden lidt fortykket med små udvidede blodkar. Knopper og bumser kan forekomme.
  4. INFLAMATION - Dette ses typisk som et eksem i forskellige områder i ansigtet, typisk omkring næse, mund og øjne. Dermatitis/eksem skyldes en infektion i huden som fx. kommer af bakterier. Nogle tilfælde er det blot røde kløende plamager, men oftest udvikler der sig til svie, afskalning og smertefulde pustler.
  5. ALLERGI - Har du allergi kan rødme forekomme som et symptom på en allergisk reaktion. Mange oplever milde reaktioner på alkohol og stærk mad, men de stærkeste reaktioner er typisk på parfume eller nødder.

Berolig en rødmende hud

Den bedste pleje til en rød og reaktiv hud er ingredienser der beroligerer og lindrer irritationen. Derefter er det super vigtigt at hjælpe den tilbage i balance for at undgå yderligere udsving. BARR er et fantastisk Brand til Reaktiv hud, med fantastiske ingredienser i førersædet. Generelt er det godt at gå efter Aloe Vera, Centella Asiatica og Bifida Ferment Lysate.

Ofte Stillet Spørgsmål

Hvad skyldes rødme i ansigtet?

Når din hud rødmer sker det pga en hyperaktivitet i hudens blodklar. De bliver altså påvirket, og blodkarrene udvider sig. De udspilede blodkar bliver dermed tydeligere og ses som rødmende udslag i huden.  

Hvad er den bedste måde at behandle rødme på?

Den bedste måde at behandle rødme på varierer afhængigt af årsagen til rødmen. Generelt kan det dog hjælpe med at reducere sensitiviteten ved at bruge en mild rens, fugtighedscreme og solcreme. Myronas produkter er specielt udviklet til at angribe alle hovedårsagerne til rødme.  

Hvor ofte skal jeg bruge Myronja-produkterne?

Vores produkter kan bruges dagligt eller efter behov, afhængigt af din hudtype og tilstand.  

Hvad er de vigtigste årsager til rødme?

en reaktiv og sensitiv hud kan skyldes mange forskellige ting, herunder betændelse, tørhed og irritation.  

Hvordan kan jeg behandle rødme?

Der findes mange fremragende hudplejeprodukter på markedet, som kan hjælpe med at reducere rødme og få din hud til at se bedre ud og føle sig bedre tilpas. Myronja tilbyder en bred vifte af produkter, der er rettet mod alle de vigtigste årsager til en reaktiv hud