Viser 1–28 af 35 resultater


HUDPLEJEPRODUKTER MOD PIGMENTERING

Pigmentering er et udtryk, der bliver brugt om forskellige typer af forandringer i huden. Det kan være alt lige fra misfarvninger og pigmentpletter til mørke ringe under øjnene. Hudplejeprodukter mod pigmentpletter kan være med til at mindske eller afhjælpe nogle af disse forandringer.

Hvad er pigmentering?

Pigmentering er en mørkfarvning af huden på grund af en overproduktion af melanin. Melanin er et pigment, som giver huden, håret og øjnene deres farve. Det produceres af celler i huden, der kaldes melanocytter. Pigmentering kan opstå naturligt med alderen, eller den kan skyldes solskader, visse lægemidler og visse medicinske tilstande. Når pigmentskader forekommer jævnt over hele huden, kaldes det diffus. Når den forekommer i pletter, kaldes det lokaliseret. Pigmentering er typisk blot et kosmetisk problem for mange mennesker.

Pigmentering i huden kan have flere årsager.

Nogle er arvelige, mens andre skyldes solens eksponering, alder eller hormonelle forandringer.  Pigmentforstyrrelser er dog ikke farlige, selvom de kan være generende og påvirke ens selvtillid. Der findes flere forskellige behandlinger af pigmentpletter i huden, herunder laserbehandling og kryoterapi. Disse behandlinger kan dog være dyre og er måske ikke tilgængelige for alle. Anti-pigmentering hudplejeprodukter er en alternativ behandling, som er mere overskuelig og lettilgængelig. Disse produkter kan hjælpe med at mindske pigmentpletter og andre hudforandringer.  Der findes mange forskellige typer af anti pigmentering hudplejeprodukter på markedet. Nogle indeholder ingredienser, der hjælper med at lysne huden, mens andre virker ved at blokere produktionen af melanin. Den bedste måde at vælge et hudplejeprodukt på er at rådføre sig med vores personal shopper. De vil være i stand til at anbefale et produkt, der er der passer til dine individuelle behov. Når du bruger hudplejeprodukter mod pigmentering, er det vigtigt ikke at overvælde huden, da nogen indeholder meget aktive ingredienser. Nogle produkter skal måske bruges dagligt, mens andre kan bruges sjældnere. Dagligt brug af peeling produkter kan fx forstyrre hudens balance og få den til at slå ud. Det er også vigtigt at undgå at blive udsat for solen, når du bruger disse produkter, da dette kan øge risikoen for hudirritation. Hudplejeprodukter mod pigmentforandringer kan være en effektiv måde at reducere pigmentering og andre hudforandringer på. Dette vil sikre, at du vælger et produkt, der er det rigtige for dig, og at du bruger det korrekt.

3 ingredienser der hjælper pigmentering

C-Vitamin, Retinol og Nacinamid er fantastiske ingredienser til at bekæmpe ujævn hudtone og fjerne pigmentering. Ved at bruge disse ingredienser i din hudpleje får du igen en ensartet hudtone.
  1. VITAMIN C C-vitamin er en antioxidant. Disse beskytter mod frie radikaler som kan forårsage aldring af huden. Vitamin C hæmmer også melaninproduktion i huden, hvilket hjælper med at lette hyperpigmentering, udjævner hudtonen og forbedrer hudens glød. En fantastisk Serum  kunne være C-Niacin Toning Ampoule fra IsnTree som indeholder Vitamin-C.
  2. RETINOL Retinol er også kendt som Vitamin-A. A-vitamin forandrer og reparerer huden. Vitaminet kan udjævne pigmentpletter, da A-vitamin øger produktionen af overfladeceller, så der hurtigere kommer nye og lysere celler.
  3. NIACINAMID Niacinamid kendes også som B3-vitamin. Niacinamid stimulerer hudens produktion og regenerering af af ceramider hvilket har en udjævnende effekt på hudtonen.  Tilmed har niacinamid den egenskab at sikre vores DNA er stabilt og ikke går i stykker, derfor er B3 også afgørende for hudens generelle sundhed. En super lækker creme med Niacinamid er fx. Freshly Juiced Creme fra Dear Klairs

Spørgsmål til pigmentering

Hvad forårsager pigmentering?

Pigmentering kan have flere årsager. Nogle er arvelige, mens andre skyldes soleksponering, alder eller hormonelle ændringer.

Hvordan kan jeg reducere pigmentering?

Der findes mange dyre behandlinger for udligne pigmentfejl, som laserbehandling og kryoterapi.  Koreanske hudplejeprodukter er en alternativ behandling, som er mere overkommelig og let tilgængelig.

Er der nogen bivirkninger ved anti-pigmenteringsprodukter til hudpleje?

Når de anvendes som anvist, er anti pigmentering produkter sikre. Nogle mennesker kan dog opleve hudirritation, i tilfælde af skadet hud.

Hvordan vælger jeg et hudplejeprodukt?

Den bedste måde at vælge et anti pigmentering hudplejeprodukt på er at rådføre dig med vores personlige shopper. De vil med faglig og personlig erfaring, kunne anbefale et produkt, der passer til dine individuelle behov.