Viser 1–28 af 36 resultater


Hudplejeprodukter mod store porer

Store porer er et problem for mange mennesker. Men der findes mange måder at mindske store porer og opnå en mere ensformig hud. Det første skridt er at forstå, hvad der forårsager store porer.   Dine talgkirtler producerer talg, også kaldt sebum, der blandes med de døde hudceller i dine porer og tilstoppes. Sebum kan ikke slippe ud af porerne, hvilket betyder, at de udvider sig og bliver synligt større og dermed mere tydelige. Dette kan medføre til udvikling af hudorme.

De bedste tips er disse 3 trin:

1: DOBBELTRENS - Få startet med at opløse sebum og andet skidt med en oliebaseret rens. Derefter kan den vandbaserede rense trænge dybere, og sikre at der ikke længere er overskydende talg i porerne. 2: PEEL/EKSFOLIERING - Du har i stedet brug for en eksfoliering med enzymer og frugtsyre, som virker nede i porerne. Du kan enten ty til en ugentlige peels eller daglig eksfoliering med salicylsyre, som vil opløse de tilstoppede porer. 3: IKKE-KOMODOGEN FUGT - for at forsegle din hud og beskytte den mod skidt og anden forurening, er det vigtigt at slutte med en god creme. Dog bør du undgå tunge oliebaserede cremer, og stedet bruge lettere alternativer.   Det er vigtigt at vide, at der findes forskellige hudtyper, og at hver type har forskellige behov. For eksempel er folk med fedtet hud mere tilbøjelige til at få store porer end folk med tør hud. Det skyldes, at talgkirtlerne i fedtet hud producerer mere talg end i tør hud. Det overskydende talg tilstopper porerne og forstørrer dem. Nogle mennesker vælger medicinske procedurer som mikrodermabrasion, laserbehandling eller kemiske peelinger. Disse procedurer kan dog være dyre og kan have bivirkninger. Hos Myronja ved vi, at vores produkter er produceret i højeste kvalitet og kan hjælpe dig med reduktion af store porer. Vores PERSONAL SHOPPER står klar til at hjælpe dig med at sammensætte de rigtige hudplejeprodukter som kan hjælpe dig med at mindske synligheden af dine porer.

Ofte Stillet Spørgsmål

Hvad er porer?

Porer er små åbninger i huden, som kan blive tilstoppet af talg, snavs og døde hudceller. Når dette sker, kan porerne virke større. 

Hvorfor har jeg store porer?

Der er mange grunde til, at du kan have store porer. genetik, hudtype, miljøfaktorer og alder kan alle spille en rolle for størrelsen af dine porer. Generelt er porernes størrelse genetisk, men der små ting at gøre for at mindske synligheden af dem.

Hvordan kan jeg reducere udseendet af porer?

Dybderensende peels er en super god måde at mindske porerne i ansigtet. Ingredienser som AHA og BHA er et perfekt valg.

Kan Myronja hjælpe mig med mine store porer?

Ja, Myronja kan hjælpe dig med dine store porer. Vi har et bredt udvalg af produkter, der kan hjælpe dig med at opnå en bedring på din hudtilstand. Vores personlige shopper er klar til at hjælpe dig med at sammensætte den rigtige hudplejerutine for dig.