Viser 1–28 af 180 resultater


Hudplejeprodukter til Anti aging

Når huden ældes oplever vi rynker, fine linjer og pigmentforandringer. Der findes et væld af forskellige hudplejeprodukter på markedet, og det kan være svært at finde ud af, hvad der virker bedst mod anti aging. Anti age produkter er nogle af de mest populære hudplejeprodukter der findes. Dette skyldes, at mange mennesker ønsker at undgå de første tegn på aldring i huden. Der findes både anti age creme og serum, som kan være effektive mod rynker og forebygge alderstegn. Hvis du har svært ved at finde ud af, hvilket produkt der er det rigtige for dig, kan du helt gratis få hjælp af vores Personal Shopper. Den bedste måde at bruge anti-age produkter er både morgen og aften, som en del af din faste rutine.

De 4 bedste ingredienser til anti aging

Nogle af de mest populære produkter som er anti aging creme og serum omfatter retinoider, C-vitamin, hyaluronsyre og niacinamid.
  1. Retinoider er en type A-vitamin, der kan hjælpe med at reducere rynker ved at øge kollagen produktionen.
  2. C-vitamin er en antioxidant, der kan hjælpe med at beskytte huden mod skader, fjerne frie radikaler og øge kollagenproduktionen.
  3. Hyaluronsyre hjælper med at binde fugten i huden, og holde den hydreret.
  4. Niacinamid hjælper med at forbedre hudens elasticitet og barrierefunktion.
Vores personal shopper står klar til at hjælpe dig med at sammensætte de rigtige hudplejeprodukter som kan hjælpe dig med anti aging og fjerne de uønskede rynker. Du kan trykke her og du vil komme til kontakt siden.

SPF er det vigtigte anti aging produkt!

Selvom der er mange gode produkter til at udglatte huden og bekæmpe tidlige aldersteg, så er den største synder altså solen. SPF er uden lige det bedste produkt for anti aging. Solskade er en stor faktor i tidlige alderstegn, og SPF gør en enorm forskel. Selvom solen har fantastiske værdier, ælder UV-stråler huden helt vildt. Forskellen er helt udtrolig, se selv billedet her. Derfor er det bedste råd altid at huske en god solcreme med UVA og UVB-filter. Disse kan findes lige her.

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er fordelene ved anti aging creme & serum produkter?

Anti aging produkter kan hjælpe med at reducere fine linjer og rynker. De kan også hjælpe med at forbedre hudens struktur og tone. Desuden kan nogle anti aging produkter hjælpe med at beskytte huden mod fremtidige skader.

Hvordan bruger jeg anti age creme og serum produkter?

De fleste anti aging produkter skal påføres på ren, let fugtet hud. Vi foreslår at du først har renset huden med en cleanser og derefter tilført huden noget ny fugt. Den nye fugt kan evt være en Toner eller Essence, med antioxidanter. Efter disse bruger du din anti age serum, din anti age creme og til sidst din solcreme.

Er der nogen bivirkninger forbundet med anti aging produkter?

Bivirkninger er sjældne, når du bruger anti-aging produkter. Og hvis der forekommer er det typisk en individuel overfølsomhed til en ingrediens. Døjer du ofte med sart hud, så er den sikre vej at tage en snak med vores Personal Shopper. Personal Shopper har nemlig både personlig og faglig erfaring. Dog er det generelt vigtigt at huden ikke overvældes af aktive ingredienser. Retinol bør kun bruges 1-2 gange om ugen, som start. Herefter kan man trappe op. Da Retinol er en meget stærk ingrediens kan overforbrug forårsage irritation og udbrud.

Hvad er de bedste anti aging produkter?

Der findes en række forskellige anti aging creme og serum produkter på markedet. Nogle af de bedste omfatter retinol, hyaluronsyre og C-vitamin. Disse ingredienser har vist sig at være effektive mod rynker og fine linjer

Hvad er retinol?

Retinol er en type A-vitamin, der kan hjælpe med at reducere rynker. Det kan også hjælpe med at forbedre hudens struktur og tone. Retinoider findes både i creme og serum, men bør bruges varsomt.

Hvad er hyaluronsyre?

Hyaluronsyre er en type sukker-molekyler, der forekommer naturligt i kroppen. Disse molekyler er vanvittigt gode til at binde fugt. Når man bruger hyaloronsyre kan det hjælpe med at fylde huden op og mindske synligheden af rynker. 

Hvad er C-vitamin?

C-vitamin er en antioxidant, der kan hjælpe med at beskytte huden mod skader. Det kan også hjælpe med at mindske fine linjer og rynker. Hos Myronja har vi flere produkter indeholder C-Vitamin, som bla. vores CosRX - Refresh AHA BHA Vitamin C Booster Serum Hvis du er interesseret i at finde et anti aging produkt, der virker for dig, kan du tale med vores personal shopper. De kan hjælpe dig med at vælge et produkt, der er bedst til din individuelle hudtype og dine behov.