Viser alle 11 resultater


om Abib

Abib er et koreansk hudplejemærke, der stræber efter perfektion og renhed i deres produkter, mens de bruger minimale ingredienser af høj kvalitet. Med minimalistisk indpakning fokuserer Abib på at udvikle produkter, der hjælper huden med at komme sig efter miljøbelastninger.

Bag om Abib

Abib står for 'den første måned’. Deres kerne-mission er at sigte efter den mest perfekte og reneste kosmetik, startende fra det allerførste trin i skønhedscyklussen.

Deres mål er at hjælpe din hud med at tilbage til sin optimale naturlige glød. Abib tager sit navn efter den første måned i den gamle hebraiske kalender, som også omtales som "ungt korn", som omfatter mærkets tro på at forynge huden tilbage til sin oprindelige pletfri tilstand med hypoallergene ingredienser.

Om Abib hudpleje-produkter

Abib har fokuseret på at udtrække fuld ydeevne af en række kerneingredienser. Deres udviklingsslogan er: “Den eneste vej til perfektion er endeløse eksperimenter.”

Hertil har de etableret 4 målsætninger, hvert eneste af deres produkter, bør bidrage til

  • Øg hudens selvgenererende kraft
  • Beskyt huden fra giftige ingredienser og forurening
  • Sænk ældningsprocessen
  • Fremkald fjernelse af døde hudceller og øge den defensive kraft mod ekstern stimulus.

 

 

Abib's Bæredygtighed

ABIB er endnu ikke cruelty-free og men er i øjeblikket i gang med at opnå sin certificering for at være et cruelty-free og etisk koreansk hudplejemærke.

Det emballagemateriale, der bruges i Abib-produkter, er miljøvenligt og valgt efter talrige undersøgelser og eksperimenter for at sikre, at der ikke er nogen skade på miljøet, og at der ikke er nogen kemisk reaktion mellem emballagen og produktindholdet.