Valentines Gave

ældre par viser deres kærlighed med fejring af valentines

Valentines er årets største kærlighedsfest, og den perfekte valentines gave kan være svær at fange.

Kærlighed i fokus

Når det kommer til Valentine, handler det hele jo om at vise sin kærlighed. Det kan både gøres med blomster og chokolade, men hvis du vil give en valentines gave der glæder længe anbefaler vi plejeprodukter.

Det kan både være en ny plejerutine, en spa-pakke eller bare et par lækre plejeprodukter.

kærestepar nyder hinanden med romatisk hjemme-spa

Valentines Dag d. 14 Februar

Valentines Day er kendt verden over som årets store kærlighedsfest. Her fejrer lykkelige par deres kærlighed til hinanden med forkælelende gaver. Røde roser og chokolade står øverst på listen over kærlighedsgaver, men hvis du skal give en ekstra forkælelse er plejeprodukter super populært.

Skal du ud og finde den perfekte Valentines Gave, behøver du ikke lede langt. Hudpleje fra Myronja er nemlig en fantastisk gave til din elskede

Hudpleje som valentines gave

Årets Valentines gave skal da give følelsen af ægte forkælelse og hygge. Med skønne plejeprodukter kan du forkæle din elskede med en skøn gave der bringer ro og velvære længe.

kærlighedsgaver til ham

Gaven til Ham

Ja, din elskede mand fortjener altså også at mærke din kærlighed. Det er ikke alle mænd der synes at blomster er den fedeste gave, men de fleste værdsætter virkelig en gave med omtanke.

Det er nemlig tanken der tæller allermest, og det viser du har lagt omsorg i din kærlighedsfejring.

HER har vi nogle fantastiske bud på gaven til din mand, og helt specielt udvalgt til ham og hans livsstil. Her er både valentines gaver til den skæggede viking, den aktive mand og en skøn date-idé.

kærlighedsgave til hende

Gaven til Hende

En ægte kærlighedsgave til hende, er fuld af omsorg og omtanke. Blomster er skønne, men de holder ikke længe. Prøv i stedet dette års valentines gave med hudplejeprodukter.

Dette kunne være en skøn serum, en smuk læbefarve, eller endda en spa-date derhjemme.

Jeg lover dig, at plejeprodukter falder i god jord og giver en omsorgsfuld forkælelse længe.

Vil have mere inspiration til skønne personlige gaver, kan du finde flere bud HER.

TOP 3 BEDSTE VALENTINES GAVER

Plej jer selv med en skøn spa-date hjemme i stuen, og nyd hinanden. Vi anbefaler at shoppe en lækker vin til lejligheden, og måske lidt stearinlys for en lummer stund.

3 lækre masker til ansigt, hænder og fødder. Hjælp gerne hinanden med at få masseret produkterne godt ind. 

Slut af med en full-body-massage med olien. Lad lysende gå ud. Herfra er hyggen op til jer...

Efter at have forkælet din skønne kvinde hele dagen, kan det jo godt være passende at smilerynkerne skal have lidt pleje. Her er en lækker gave til at slutte en skøn aften på.

Disse lækre eye-patches plejer den sarte hud under øjnende, og styrker spænstigheden. Derudover er der en lækker luksuriøs serum der smelter ind i huden, og den fineste læbefarve. Denne lip-tint giver både en smuk farve og plejer læberne.

Din kære mand skal da også forkæles, og er han den aktive type er dette en sikker vinder. En lille opgradering af hans plejerutine kan nemt berige hans hverdag.

Når hænderne er godt i gang med fysisk arbejde dagen lang, bliver de udsat for lidt af hvert. Små skader på hænderne kan være trælse og vare længe uden en smule pleje. En lille håndcreme er nem at have med i lommen eller liggende i bilen til heftige dage.

Når kroppen sveder godt igennem hele dagen, er det rart med en kropssæbe der kan friske op. Ren og nyvasket, det er da lækkert at få ind i sengen.

En lækker kropsolie, fulgt af en lille massage? Behøver jeg sige mere...

Personlig Valentines Gave
– med hjælp fra en Hudpleje-Ekspert

Har du svært ved at vælge, eller skal der bare være fuld knald på kærligheden? Vores Hudpleje-eksperter står altid klar til at hjælpe! Alt du skal gøre er at fange vores Personal Shopper, eller smide en mail på [email protected].

Så sørger vi sammen for et finde den helt perfekte Valentines Gave til din udkårne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *