Travl hverdag – nem Hudplejerutine

Travl kvine bruger nem hudplejerutine

Har du en travl hverdag er det sikreste valg, en overkommelig og nem hudplejerutine.

Når det kommer til hudpleje er rutine og regelmæssighed altsigende, for synlig forbedring. Derfor er det også langt bedre at fokusere på få kvalitetsprodukter, frem for en lang dybdegående rutine.

En nem hudplejerutine kan skæres ned til 4 essentielle trin. Rens, Serum, Creme og SPF. Med disse 4 trin, sikrer du både regenereringen, balancen og beskyttelsen af din hud.

De 4 essentielle trin i en nem Hudplejerutine

Når du indskrænker en hudplejerutine til de 4 essentielle trin er det oplagt at finde multifunktionelle produkter.

kvinde renser sit ansigt med et skummende renseprodukt

Rens

Her er det oplagt med en eksfolierende rens. En eksfolierende rens kan både være olie- eller vandbaseret. Forskellen er hvordan den nedbryder skidt i huden. Den Oliebaserede rens er fantastisk til en olieret hud, eller ved brug af solcreme og makeup-produkter. Den Vandbaserede rens er god til en dybere rens og regenerering af huden.

Serum

Din serum er den mest koncentrerede del af din hudpleje. Det er derfor her du fokuserer meget på ingredienserne. Her er det vigtigt af gå efter den størst ønskede effekt af din hudpleje. Har du moden hud, bør du kigge på Vitamin C – Har du kombineret hud, anbefaler vi Niacinamid – Har du Fedtet eller tilstoppet hud, er et godt valg AHA, BHA og PHA – Har du sensitiv hud, er Galactomytes eller Bifida et super valg.

kvinde påfører serum der plejer og forbedrer huden
ung kvinde fugter huden godt med creme

Creme

Frugtighedscreme er et absolut must i en kort og nem hudplejerutine – simpelthen fordi den blødgør huden og binder fugten. Her kan du sagtens forsætte med de ønskede ingredienser, men vi anbefaler også at kigge efter hyalyronsyre. Grunden til dette er simpelthen at man med en kort rutine begrænser hvor meget man kan fugte i dybden. Fugt er en vigtig komponent for en balanceret hud, samt dens regenerative evner. Uden optimal fugt, har huden svært ved at genopbygge sig selv.

SPF

Solcreme og SPF vil hudspecialister altid blive ved med at råbe højt om. Det er nemlig så skide vigtigt at beskytte sin hud for at se gode resultater. Hvis ikke man gør det, er resten af din rutine næsten spildt. UV-stråler er den absolut største synder når man snakker om skadet, træt eller kedelig hud.
Alene ved brug af en god SPF, vil du se tydelige forbedringer i din hud. Derfor er det også det vigtigste trin i en nem hudplejerutine.

mand har påført solcreme for at beskytte sin sensitive hud

Vores forslag til en nem hudplejerutine

NORMAL HUD

1 - RENS

2 - SERUM

3 - CREME

4 - SPF

MODEN HUD

1 - RENS

2 - SERUM

3 - CREME

4 - SPF

SENSITIV HUD

1 - RENS

2 - SERUM

3 - CREME

4 - SPF

TØR HUD

1 - RENS

2 - SERUM

3 - CREME

4 - SPF

FEDTET HUD

1 - RENS

2 - SERUM

3 - CREME

4 - SPF

KOMBINERET HUD

1 - RENS

2 - SERUM

3 - CREME

4 - SPF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *