Personlig Gave

personlige gaver nøje udvalgt med kærlighed og omtanke

En personlig gave er altid det bedste. Det betyder man har lagt hele sit hjerte i gaven og ikke bare shoppet fra en liste.

Men en personlig gave behøves ikke altid at være en fin kop med et personligt billede. Det kan skam også være personligt udvalgte plejeprodukter. Her har du ikke kun tænkt på dem som person, men du har nøje overvejet hvilket selvpleje der kunne bringe dem ro, hygge og ny energi.

Det lyder måske som noget af en mundfuld. Men vi har faktisk gjort det meget nemt for dig.

Gave udvalgt sammen med en ekspert

Vil du gerne have bygge det perfekte personlige gave, står vores Personal Shopper klar. Du kan nemlig helt gratis få en af vores eksperter til at hjælpe dig med at sammensætte din gave. Med et par få spørgsmål finder vi de perfekte produkter til din kære.

For at få den bedste hjælp er der 2 ting du skal overveje. Du skal nemlig hjælpe os lidt med at lære din kære at kende. Så kan vi allerbedst finde en gave der er helt perfekt.

Hvordan finder vi den helt rigtige gave?

Hudtype og fokus

Først og fremmest vil vi gerne kende til personens hud og hvilke problematikker de oplever. Måske har de nævnt at de er kede af deres trætte øjne eller smilerynker? Eller måske oplever de udbrud af bumser i stressede perioder?

Små ting som dette giver os en god forståelse af hvad deres hud lige går og mangler. Med denne info ved vi hvad ingredienser vi skal lede efter, for at finde de perfekte produkter.

Hvis ikke de taler så meget om det kan du selvfølgeligt spørge ind til hvad de bruger, men selvfølgeligt også tage et ekstra kig på deres kønne ansigt.

Kvinde slapper af på sofa, mens hun venter lader Sheet Masken virke

Livsstil

At kende deres hudtype er én ting, men det vigtigste er faktisk at kende deres daglige rutine eller livsstil. 

Super travle mennesker har ikke altid ro til at finde god tid til en lang rutine, og hvis hudpleje skal have god effekt er regelmæssighed essentielt.

Det betyder selvfølgeligt at omfanget af deres hudpleje skal være realistisk i deres hverdag.

Nyder de ro og pleje kan man sagtens finde en dybdegående plejerutine, men skal det være nemt og enkelt anbefaler vi, få men stærke trin.

Personlig Gave fra deres personlighedstype

GAVEN TIL DEN AKTIVE

Har du en særligt aktiv person i dit liv, er disse produkter en sand vinder. Her har du en skøn kropsrens der opfrisker kroppen, en lækker fodmaske og en frisk plejende dagcreme.

GAVEN TIL MAKEUP-LOVER'EN

Er gaven til en ægte makeup-lover? Hvorfor ikke glæde dem med plejende makeup-produkter. Godt for huden og smukt for øjet. Her har du vores favorit makeup-rens, en lækker multifunktionel lip-tint(kan også bruges som blush) og en skøn pudder.

GAVEN TIL DET SMUKKE HÅR

Skal det smukke hår plejes med de skønneste produkter, er dette den gyldne duo. Her får du en eksfolierende shampoo-scrub og en fantastisk plejende hår-maske. Begge er fra det lækre luksuriøse mærke Beigic.

Personlig Gave ud fra deres Hudtype

Du kan også nemt finde en personlig og betydningsfuld gave, ud fra deres hudtype.

ANTI-AGING

En personlig gave til moden hud eller anti-aging kunne foreksempel være denne fine pakke. Her har du en lækker øjencreme til smilerynkerne, en super forfriskende serum og en hyggelig maske der kan nydes på sofaen over en god kop kaffe.

AKNE

Akne er så træls at gå og døje med, men disse produkter er en sand vinder, uanset om man har små udbrud eller generel akne. Her har vi en fantastisk rens der dobler som en maske, en lækker serum og en pakke fantastiske pimple-patches.

TØR & SENSTIV

En sensitiv hud er særligt reaktiv. Den kræver fugt og omsorg. Her er en lækker pakke med en plejende rens, en fugtgivende maske og den skønneste beskyttende solcreme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *