Personal shopper

Den store univers af hudpleje kan være svær at navigere i.

Som mange andre, har du måske haft dårlig erfaring med produkter der ikke virkede efter hensigten, eller måske er du i tvivl om hvilke produkter der er de rigtige for dig? Vi kender til problematikken.

Lad en af vores Personal Shoppers hjælpe dig personligt med at udvælge de produkter, der vil passe bedst til dit ønskede resultat.

Servicen er naturligvis gratis og du betaler kun for de produkter du vælger. Her sender vi ikke bare en standard pakke, men sammen finder vi de helt rigtige produkter til dig.

FÅ GRATIS HJÆLP

UNDGÅ
FEJLKØB

GRATIS ASSISTANCE

FAGLIG VEJLEDNING

Personal shopper

Den store verden af hudpleje er svær at navigere. Derfor vil vi gerne hjælpe dig så du får den perfekte rutine der passer dig og din hverdag.

Hvad end du har af hudproblem kan vores Personal Shopper, med både faglig og personlig erfaring.

FÅ GRATIS HJÆLP

GRATIS ASSISTANCE

UNDGÅ
FEJLKØB

FAGLIG VEJLEDNING

HVAD ER EN
PERSONAL SHOPPER?

Vores Personal Shopper har både faglig og personlig erfaring indenfor Koreansk Hudpleje. Dette betyder du kan få pålidelig hjælp til at finde de perfekte produkter til dig og din hudtype, uden at skulle lede hele internettet igennem.
Du får simpelthen tilknyttet en shopper der har god kendskab til produkterne og kan finde de hudplejeprodukter der matcher dig. Det er vigtigt for os at din hudpleje både matcher din hudtype, og din hverdagsrutine.

På den måde undgår du fejlkøb og ubehagelige udbrud. Du sparer tid og penge, og sikrer dig at det er de helt rigtige produkter der ender på din badeværelseshylde.

HVAD ER EN
PERSONAL SHOPPER?

Vores Personal Shopper har både faglig og personlig erfaring indenfor koreansk hudpleje. Dette betyder du kan få pålidelig hjælp til at finde de perfekte produkter til dig og din hudtype, uden blindt at skulle lede hele internettet igennem.
Du får simpelthen tilknyttet din egen shopper, der har god kendskab til produkterne og kan finde de hudplejeprodukter der matcher lige dig. Det er vigtigt for os, at din hudpleje både matcher din hudtype og din hverdagsrutine.

På den måde undgår du fejlkøb og uegnede produkter. Du sparer tid og penge, og sikrer dig at det er de helt rigtige produkter der ender på din badeværelseshylde.

HVORDAN FÅR JEG EN PERSONLIG SHOPPER?

For at få en Personal Shopper, skal du bare udfylde en indledende profil, svare på nogle grundlæggende spørgsmål og vælge hvilken af vores Personal Shoppers du ønsker. Så går din valgte shopper i gang med at gennemgå dine hudspecifikationer og vil kort tid efter starte en personlig kontakt.

Herved kan du uddybe lidt om din hverdagsrutine og evt. specifikke ønsker til tekstur, dufte eller andre præferencer. 

START NU