OM K-BEAUTY

K-Beauty er langt fra et nyt fænomen, men i realiteten en old-gammel tradition.

OPRINDELSEN

Gennem generationer er hudplejetraditioner blevet videregivet i den koreanske kultur, og spores helt tilbage fra Joseon Dynastiet tilbage i 1392. Her var det troet, at en smuk sjæl kun befandt sig i en smuk krop. Det naturlige ansigt var det smukkeste med kun lidt simpel makeup. Det skyldes ønsket om at materialistismen ikke gik i konflikt med den ideelle minimalisme og renhed. Altså en renhed udefra og ind, lige såvel som omvendt.
Derfor skulle produkterne også være af den reneste form, og helt naturlige.

BEAUTY OF JOSEON er et brand der går meget op i at bibeholde de traditionelle ingredienser i Hangbang.

OPRINDELSEN

Gennem generationer er hudplejetraditioner blevet videregivet i den Koreanske Kultur, og spores helt tilbage fra Joseon Dynastiet tilbage i 1392. Her var det troet at en smuk sjæl kun befandt sig i en smuk krop. Det naturlige ansigt var set smukkeste med kun lidt simpel makeup. Det skyldes ønsket om at materialistismen ikke gik i konflikt med den idelle minimalisme og renhed. Altså en renhed udefra og ind, ligesåvel omvendt.
Derfor skulle produkterne også være af den reneste form, og helt naturlige.

Beauty of Joseon er et brand der går meget op i at bibeholde de traditionelle ingredienser i Hangbang.

PRODUKTERNE

Alle skønhedsprodukter i K-Beauty er bygget på det rene og naturlige princip, og de aktive ingredienser kommer fra traditionel holistisk koreansk medicin, kendt som Hangbang.

Ingredienserne er unikke, karakteristiske og har ofte specielle præparationsmetoder. De hyppigste er ris, ginseng, grøn te, mugwort/artemisia, centella asiatica, ingefær, lakridsrod og honning – alle udvundet fra naturen.

Hangbang ingredienser varierer alt efter sæson, men indeholder alle polyphenoler og anti-oxidanter. Hangbang hudplejeprodukter maksimerer virkningen i ethvert fytokemisk middel, og nærer huden til at være smuk og sund.

PRODUKTERNE

Alle skønhedsprodukter i K-Beauty er bygget på det rene og naturlige princip og de aktive ingredienser kommer fra traditionel holistisk koreansk medicin, kendt som Hangbang.

Ingredienser er unikke, karakteristiske og har ofte specielle preparationsmetoder. De hyppigste er ris, ginseng, grøn te, mugwort/artemisia, centella asiatica, ingefær, lakridsrod og honning – alle udvundet fra naturen.
Hangbang ingredienser varriere fra sæson, men indeholder alle Polyphenyler og Anti-oxidanter. Hanbang hudplejeprodukter maksimerer virkningen i hvert fytokemisk middel og nærer huden til at være smuk og sund.

K-POP

Skuespillere og andre stjerner har kæmpe indflydelse på det koreanske skønhedsmarked, herunder K-Beauty. Det er dem, der sætter alle trends, men også dem der giver produkterne en form for anerkendelse. Er et produkt først set på skærmen med et idol, får at salget et stort boost.

Da K-pop gruppen EXO f.eks. nævner Chateau Wine Lipsticks i sangen „LOTTO“, blev den fuldstændigt udsolgt på få minutter.

K-POP

Skueskpillerer og andre stjerner har kæmpe indflydelse på det Koreanske skønhedsmarked, K-beauty. Det er dem der sætter alle trends, men også dem der giver produkterne en form for anderkendelse . Og er det først set på skærmen får at salget et stort boost.

Da K-pop gruppen EXO nævner Chateau Wine Lipsticks i sangen „LOTTO“, blev den fuldstændigt udsolgt på få minutter