JORDENS DAG

Jordens Dag er en mærkedag der startede i USA omkring 1970, for at gøre opmærksom på verdens miljøproblemer. FN vedtog i 2009 dagen som ”Den Internationale Moder Jord Dag”

Skønhedsindustrien er også en af de store syndere når vi snakker produktion og emballagespild, og det er vi nødt til at tage ansvar for, i ALLE led af produkternes rejse.

MyRonja

Hos MyRonja er det en naturlig del at tage ansvar. Vi har fra start implementeret grønne alternativer i vores forsendelsesemballage og samarbejder med grønne organisationer, men en helt essentiel del af vores grønne tiltag er vores personal shopper. Med erfaring som forbruger, har vi selv oplevet mange fejlkøb og spild produkter pga. manglende information. Med vores personal shopper service tager vi sammen med dig, ansvar for dette led i den grønne udvikling. Vi tror nemlig på at gratis personlig vejledning kan aflaste skønhedsindustriens effekt på miljøet.

Men for os er det ikke nok bare at holde det indenfor vores egne 4 vægge. Vi vil gerne have dig med på holdet!

Derfor fejrer vi jordens dag hele ugen, og vi håber du vil være med. Hele ugen vil vi hylde mange af de grønne tiltag som vi hver især kan implementere i vores hverdag. Både gennem vores hudpleje og andre rutiner.

1% for the planet

Et af vores tiltag, er samarbejdet med 1% for the planet. 1% for the planet er et stort globalt netværk af virksomheder, organisationer og individer der alle ønsker at investere i de grønne fremtidsmål. Det er et netværk bygget på passion. 1% er ganske simpelt det mindste vi bør gøre. Vi kan altid vokse og give mere, men vi bør aldrig give jorden mindre end 1%.

bæredygtig hudpleje støtter miljøet

Det betyder at hver eneste gang du køber en varer hos os, doneres 1% til en af vores mærkesager. Så TAK, fordi du allerede er med til at gøre en forskel!

Vi kan alle blive 1% bedre, og selvom det virker som en lille indsats har 1% stor betydning hvis vi alle er med.

SLUK STRØMMEN

For at vi alle kan samles om en enkelt begivenhed, starter vi weekenden ud med at slukke for strømmen SAMMEN. Fredag kl. 20:00-21:00 slukker vi for alt strømmen hjemme og giver jorden et lille pusterum. Ved at du deltager Her tager du del af ansvaret for den grønne udvikling. Det er en super nem indsats, og vi håber virkeligt du vil støtte op om det.

Ved at deltage kan du endda vinde BÆREDYGTIG HUDPLEJE!
Når klokken slår 21:00 er vi online igen og du kan spare hele 20% på alt bæredygtig hudpleje.

Lad os fejre Jorden sammen, hvor vi alle tager et lille skridt mod en grønnere fremtid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *