Hvad er den bedste Hudpleje?

Hvis man bare lige kunne google “den bedste hudpleje” ville det jo være ganske nemt at finde de perfekte produkter. Og det kan du ganske vist også, men vores hud er lige så forskellige som vi ser ud. Hvad der virker for mange andre, er ikke altid hvad der virker for dig og din hud. Så hvordan finder du så lige præcis den kombination mirakel-ingredienser der giver din hud liv og glød? Og hvordan i alverden er det til at finde mellem de tusindevis af produkter der er på markedet?

Du behøver ikke at være ingrediens-nørd

Nej, det kan andre faktisk gøre for dig. De bedste steder at lede er hos de webshops der enten tilbyder en personal shopper, segmentering efter hudens tilstande eller visuelle guides på hvert produkt.

Personal Shopper er en personlig hjælper dig sætter sig ind i dine behov og ønsker. Med deres viden og faglige erfaring finder i sammen den bedste hudpleje til DIN HUD. Fordelen her er at du ikke behøver at skabe en specielt stor kendskab til hvad de mange brands og ingredienser kan. Der er simpelthen en fagperson der tager alt det hårde arbejde. Du skal bare beskrive din hud og dine ønsker.

Sorterede Produkt-kategorier gør det nemt for dig hvis du bare leder efter et enkelt produkt. På mange webshops kan du søge mellem hudtyper og hudtilstande, hvor der er udvalgt forslåede produkter. De fleste gange er de udvalg af specialiserede fagfolk der har god erfaring med mange forskellige hudtyper.

Visuelle Guides er svære at finde, men her på MyRonja har vi gjort det nemt. På hvert eneste produkt er det nemlig tydeligt anvist hvad produktet kan med 4 ikoner. De 4 ikoner viser de 4 stærkeste effekter af produktets ingredienser. Derved behøver du slet ikke at gøre dig klog på de mange formler. Det har vi nemlig gjort helt simpelt for dig.

Hvordan får jeg en smuk hud?

Det vigtigste i din rejse er at du lærer din hud at kende. Her er det også vigtigt for dig at overveje hvad der ville passe ind i din daglige rutine. Ønsker om duft og tekstur, kan også være en god hjælp. Jo mere specifikke din ønsker er desto nemmere er det at opsøge hos en Personal Shopper.

Find din Hudtype

Overalt du læser om hudpleje-produkter bliver der kastet rundt med en masse udtryk og HUDTYPER. Og hudtyper er faktisk en super essentiel del af at finde de helt rigtige plejeprodukter som rent faktisk virker for dig. Men hvordan finder du din hudtype, uden at tage en tur til dermatolog?

Der er faktisk en super nem test der kan hjælpe dig med at lære din hud bedre at kende.

TEST DIN HUD

  • Step 1: Start med at vaske dit ansigt med en mild rens og ansigtsvask
  • Step 2: Dup det tørt og påfør ikke noget produkt
  • Step 3: Lad det være blottet i cirka 30 minutter, og start derefter din hudtest
  • Step 4: Begynd din test – Føler du en let stram hud, især hvis du laver ansigtsudtryk eller smiler? Eller begynder din T-zone at vise noget glans?
  • Step 5: Vent i yderligere 30 minutter og undersøg din hud igen

DINE RESULTATER

Tør hud: Hvis din hud føles udtørret eller stram, når du smiler, er det højst sandsynligt, at du har tør hud.
Normal hud: Hvis du bemærker en let glans på din næse og pande, har du normal hud.
Fedtet hud: Og hvis der er meget glans på din næse, pande og kinder, så har du måske fedtet hud.
Kombineret hud: Hvis du har en kombineret hudtype, vil huden blive fedtet omkring T Zone. Du kan dog opleve sensitive eller tørre zoner omkring øjne, mund og næsen. Det er ofte her huden er sart.
Sensitiv hud: Hvis din hud er lidt kløende eller rød i tone, så har du højst sandsynligt Sensitiv hud.

Hvad betyder min hudtype?

Din Hudtype kan give dig en basalt forståelse for din huds behov, og det er nemmere og finde de perfekte produkter til dig. HER har vi faktisk lavet en dybdegående guide til hver af hudtyperne. Her kan du finde dybdegående kendetegn og tips til en optimal pleje-rutine.

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad er den bedste hudpleje for mig?

Den bedste hudpleje til dig, skal både passe til din hudtype og din hverdag. Mange produkter der hypede på sociale medier kan kan være fantastiske til nogle hudtyper, men stresse og irritere andre. For at få de perfekte produkter kan du derfor få helt gratis hjælp af en Personal Shopper.

Behøver jeg at forstå alle ingredienser?

En bred viden indenfor de ingredienser produkterne indeholder kan være super gavnlig for at finde de rigtige produkter. Dog kan det være svært at investere så meget tid i at researche hvert eneste produkt før at du finder det rette produkt. Derfor har vi gået segmenteret alle vores produkter efter de typiske hudtyper og hudtilstande. Derudover er der ved hvert eneste produkt en visuel guide der fortæller dig om produktets effekt. På den måde er det gjort helt enkelt for dig at finde de produkter du søger.

Hvorfor er hudpleje så svært?

Hudpleje bygger jo både på kemiske komponenter i ingredienser samt den måde de individuelt og i kombination virker på huden. Derfor er det helt forståeligt vi ikke alle kan have nemt ved at forstå de enkelte produkter. Men hudpleje behøver slet ikke være svært. Du kan slippe dine bekymringer helt, og lade en anden tage byrden for dig. Men en person lig shopper, slipper du for den stressende jagt, og du kan istedet bruge energi på det der betyder mest for dig. Hudpleje skal ikke være stressende. Det skal være et frirum og en selvpleje der giver dig ro.

Kan din hudtype ændre sig?

Ja, din hudtype kan ændre sig, men det sker ikke af sig selv. Afhængigt hormonelle forandringer, miljø, alder, og evt. sundhedsrelaterede problemer kan du opleve ændring af din hudtype.

Hvad er de forskellige hudtyper?

Hudtyper er en generaliseret guide til at forstå din huds behov bedre. Foruden din hudtype, kan man være plaget med adskillige midlertidige tilstande i huden.

Behøver man pleje en normal hudtype?

Hvis du har en normal hud og ikke du oplever gener i huden, er det ikke nødvendigt at have en omfattende hudplejerutine. Dog kan du forebygge den naturlige aldring og bibeholde en smuk glød ved simple produkter. Det kan betyde du kan optimere hudens struktur, balance, og beskytte den mod miljøpåvirkning og skader. En god solcreme er altid et must, for huden sundhed. For mange er hudpleje også en basalt velvære rutine, der glæder dem i deres hverdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *