Hudplejerutine til AKNE

en fuld guide til hudplejerutine til akne

Når man kæmper med akne er en god rutine alt. Har du svært ved at finde en nem hudplejerutine til akne, har vi samlet et par gode bud til dig. Uanset hvor meget tid du har i din hverdag har vi sammensat nogle lækre rutiner i kampen mod akne.

NEN HUDPLEJERUTINE TIL AKNE

Har du en travl hverdag? eller er det bare vigtigt for dig at din hudpleje er nem og enkel? He har vi 2 bud på en simpel hudplejerutine til akne.

3 step-rutinen

 1. RENS - Vandbaseret rens der indeholder beroligende egenskaber, plejer reaktiv hud og renser i dybden.
 2. SERUM - En serum med fantastisk koncentration af AHA, BHA og PHA der arbejder i dybden af dine porer, og stabiliserer produktion af talg.
 3. CREME - En super ikke-komedogen creme, med en let formular der beskytter huden.

STEP 1

STEP 2

STEP 3

5 &nem -rutinen

 1. RENS - Vandbaseret rens der indeholder beroligende egenskaber, plejer reaktiv hud og renser i dybden.
 2. ESSENCE - Denne essence er en suveræn tilføjelse til en simpel rutine. Ved at fokusere på blackheads forebygges nye udbrud.
 3. SERUM - En serum med fantastisk koncentration af AHA, BHA og PHA der arbejder i dybden af dine porer, og stabiliserer produktion af talg.
 4. CREME - Lækker plejende creme der heler huden, og skaber balance.
 5. SOLCREME - En beroligende solcreme, der giver høj solbeskyttelse samt forebygger irritation, rødme og tør hud.

STEP 1

STEP 2

STEP 3

STEP 4

STEP 5

OMFATTENDE HUDPLEJERUTINE TIL AKNE

Hvis du nyder at pleje om dig selv, har vi samlet 2 bud på en omfattende hudplejerutine til akne. Alle de bedste produkter til hverdagen forkælelse.

DobbeltRens-rutinen

 1. OLIEBASERET RENS - Oliebaseret rens er fantastisk til at opløse og stabilisere overskydende olier i huden.
 2. VANDBASERET RENS - En rens med super dybderensende egenskaber. Denne 2-i-1 kan også bruges som maske.
 3. TONER - En skummende toner, der beroliger og stabiliserer huden naturlige pH
 4. ESSENCE - Denne essence er en suveræn tilføjelse til en simpel rutine. Ved at fokusere på blackheads forebygges nye udbrud.
 5. SERUM - Denne serum er lavet til akne ramt sensitiv hud. Den hjælper med at mindske akne, samt synet af ar og pigmentering i uden.
 6. CREME - Dette er en let creme som indeholder 65% propolis der er kendt for at være anti inflammatorisk, som mindsker rødme og irritation i huden

STEP 1

STEP 1

STEP 1

STEP 4

STEP 5

STEP 6

All In-rutinen

 1. OLIEBASERET RENS -Oliebaseret rens er fantastisk til at opløse og stabilisere overskydende olier i huden.
 2. VANDBASERET RENS - Denne milde ansigtssæbe indeholder 2% AHA, BHA, PHA og Niacinamide, og er blevet kendt verden over for at fjerne urenheder.
 3. PEEL - En mild eksfolierings-pad som med dens indhold af centella hjælper med at berolige hudirritation, rødme og aktive akne udbrud.
 4. TONER - Denne toner indeholder galactomyces samt de to milde eksfolierende ingredienser PHA og LHA.
 5. ESSENCE - Denne indeholder 4% glycolic acid, samt 4% lactic acid, der tilsammen mildt fjerner døde hudceller,
 6. SERUM - Denne serum eksfolierer mildt huden med en blanding af tre forskellige syrer.
 7. CREME - Alsidig creme der indeholder calaminepulver, peptider og antioxidanter. Den kontrollerer talgproduktion og beroliger huden.
 8. LERMASKE - Dette er dybderensende ler maske der mindsker olieret hud og mindsker synet af store porerne. Denne kan bruges et par gange om ugen stedet for Peel.
 9. SPOT-TREATMENT - En effektiv spotbehandling der beroliger og formindsker urenheder uden at irritere eller udtørre huden. Denne kan bruges efter behov på lokale udbrud.

STEP 1

STEP 1

STEP 1

STEP 4

STEP 5

STEP 6

STEP 7

LERMASKE

SPOT-TREATMENT

De bedste spot-treatments til akne

Spot-treatments mod akne er et nemt ekstra trin i enhver rutine. Som navnet indikerer er spot-treatments beregnet til at behandle små spots. Dette er typisk beregnet til bumser og andre små udbrud. Med Spot-treatments kan man ramme enkelte udbrud med en speciel behandling. De kan fås både som små plastre eller en væske der duppes på. Patches udtrækker effektivt urenheder fra bumsen og skaber et fugtigt miljø, hvilket hjælper helingsprocessen.  Spot treatments hjælper med at reducere rødme, hævelse, ømhed og smerte. De hjælper ved at løsne og opløse ophobede urenheder I poren, der er skyld I inflamationen.

Anvendelse af Spot Treatments

Væske eller plaster placeres på bumsen. Produktet kan med god effekt sidde natten over. Når du står op om morgenen fjernes produktet og bumsen er nu synligt mindre.

3 fordele ved Spot Treatments

 • Spot treatments hjælper med at reducere rødme, hævelse, ømhed og smerte
 • Et super måde at behandle kombineret hudtype uden at irritere sensitive områder
 • Den hurtigste måde at minimere små udbrud.

FAQ om akne og bumser

Hvordan fjerner man akne?

Akne kan ikke kureres, men man kan ofte have held med at behandle det med god og regelmæssig hudpleje og eventuelt med receptpligtig creme eller piller. Typisk kan man ballancere huden og mindste den trælse tilstand. Dette kan man gøre med hudplejeprodukter med ingredienser som fx. Niacinamid og AHA.  

Er akne og bumser det samme?

Alle kan få en bums i ny og næ, men det er ikke det samme som at have akne. Akne er en hudlidelse. Ord som akne, bumser og uren hud bruges dog ofte i flæng, og dette er er også forståeligt. Mange gange kommer de netop som følger af tilstanden. Forskellen er reelt set hyppigheden og sværhedsgraden.  

Hvad er godt mod akne?

Det bedste, du kan gøre, for at bekæmpe akne, er at rense og vaske din hud to gange om dagen. Derudover kan du prøve en creme eller salve specielt til din hud. Vi anbefaler altid en række ingredienser der har vist sig at have god effekt på urensning og balancering af huden.  

Kan bumser smitte?

De bakterier som er i bumser, er ikke bakterier der smitter. Du kan derfor ikke blive smittet eller smitte andre med bumser og urenheder. Piller du dog i dine bumser kan det brede sig til andre dele af ansigtet. Derfor kan pilleri skade dit ansigt yderligere.  

Er akne en sygdom?

Nej, akne er ikke en sygdom, men en meget generende hudlidelse, der rammer mange mennesker, især unge i puberteten. Kvinder kan også rammes af lidelsen ved hormonelle ændringer som fx. graviditet eller forværring i det generelle cyklus.  

Hvad er akne?

Akne er en hudlidelse, der først og fremmest skyldes hormonelle forandringer. Derfor rammer det ofte i teenageårene, men kan også ramme senere i livet – eller fortsætte fra teenageårene uden ophør. De Individuelle bumser skyldes en ophobning i porerne. Kan huden ikke ånde og er tilstoppet bliver den irriteret og skaber inflammation i området  

Hvorfor får man akne?

Akne skyldes en overproduktion af hormoner. Når det sker, dannes der ekstra meget talg i talgkirtlerne, der så tilstoppes, og det giver en betændelse i huden. Med Hudplejeprodukter kan du ballancere produktionen, men oplever du kraftige udbrud kan medicinsk behandling være nødvendigt.  

Min akne-medicin udtørrer min hud, hvad kan jeg gøre?

Akne-medicin er meget skrap, og selvom den aflaster din hudtilstand er der mange andre bivirkninger. Forhuden at den udtørrer din hud med groft, bliver den også meget sensitiv overfor sollys og anden forurening. Det bedste du kan gøre er at fugte din hud godt i dybden og stimulerer reproduktionen af din hud. Gå efter en masse fugtgivende ekstra trin i din hudpleje, en ikke-komodogen creme og en god solcreme. Så skal din hud nok komme i balance. Oplever du stadig mange bivirkninger, er du velkommen til at kontakte os her. Vi har selv erfaring med behandlingsmetoder som fx. Isotretonoin, og har været lige præcis i dit sted.  

Hvordan fjerner man akne-ar?

Ar efter akne kan være svære at fjerne. Det mest effektive er at få lavet en let slibning af huden eller en laserbehandling. Begge dele foregår hos en hudlæge eller en hudplejeklinik. De bedste ingredienser til en skånsom behandling kan være peels med, AHA, BHA og Vitamin C. Derudover fremmes celle-fornyelsen og cirkulationen i huden ganske godt med ceramider.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *