handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Milae ApS
Ejboparken 47, 1th
4000 Roskilde
CVR-nr.: 42739227
Mobil: 40210628
Mail: [email protected]

Vi bestræber os på at svare henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Betaling

Myronja modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA Electron, MasterCard, MobilePay og PayPal.

Vi tager ikke kortgebyrer.

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes fra Myronja.

Når du har oprettet en gratis konto, kan du vælge at benytte dig af Ronjacoins. Ronjacoins er en måde at belønne dig som kunde for din loyalitet. De coins som optjenes, kan bruges til at købe gavekort, som der kan købes produkter for. Der optjenes 1 Ronja Coin for hver krone (DKK) der købes for.

Ved brug af Ronjacoins, svarer 1 Ronjacoin til 0,1 DKK.

Alle beløb er i DKK og inkl. moms.

Myronja bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer. Du kan kontrollere, om du sender fra en sikker webshop, ved at se efter en hængelås i din browser.

Al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår, så det kun er Adyen, der har adgang til dine data. Hverken Myronja ApS eller uvedkommende har mulighed for at se de data, der udveksles ved dit køb. Hos Myronja er de personlige kontaktoplysninger 100% fortrolige og vi garanterer, at ingen andre kan få adgang til dem.

Bemærk, at hvis du betaler via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside.

Levering og afhentning

Myronja leverer dag til dag i Danmark.

Vi tilbyder levering med UPS, herved kan du frit vælge mellem arbejdes adresse eller hjemmeadresse. Er du ikke hjemme når der leveres, vil din pakke blive lagt i nærmeste pakkeshop.

Levering med UPS

Vælger du fragt til pakkeshop eller adresse ved køb under 399 kr. er fragtgebyret 49 kr. Vi tilbyder fri fragt ved køb over 399 kr. Levering til udlandet har et fragtgebyr på 49 kr.

Følg din pakke

Du modtager en mail med track and trace nummer, når varen er afsendt fra vores lager. Skulle det mod forventning ske, at en bestilt vare ikke er på lager, modtager du straks besked herom så vi i fælleskab kan finde en god løsning.

Alle pakker sendes som en forsikret pakke.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler online hos Myronja.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:
a) har modtaget pakken
b) har modtaget sidste vare, eller den sidste del i fysisk besiddelse, hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde. Returpakken sendes til:

Milcom Logistik & Distribution
Att Myronja.com
4000 Roskilde
Hørmarken 7
3520 Farum
Varelevering = Port G

 

Du kan sende en mail til [email protected] eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder her samt nederst i handelsbetingelserne

Du bedes sende følgende med:

– Print fortrydelsesformularen ud og udfyld den

– Vedlæg en kopi af fakturaen

Ekstra information::

– Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

– Du kan også fortryde købet ved at aflevere den personligt på adressen i Roskilde.

– Det er ikke nødvendigt at skrive kontooplysninger, da beløbet altid vil blive tilbageført til det kort, som du brugte ved betalingen.

– Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

– Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

– Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende en eller flere varer retur, selvom de er købt i en ordre.
Bemærk venligst, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Tusinde tak fordi du har handlet hos os

Skulle du have fortrudt dit køb, kan du med fordel følge de 10 hurtige steps herunder.

1. Find din ordre her og fortæl os hvilke varer du vil returnere. Du kan også finde returnerings siden i bundet af myronja.com ved at trykke på kategorien Returnering.

2. Indtast fornavnet på din ordre samt ordrenummeret og søg efter din ordre.

3. Tryg på ordre nummeret som åbner din ordre.

4. Tryg på ”returner produkter” og marker hvilke produkter du ønsker at returnere samt hvilket antal.

5. Afslut din returnering og for vores lærings skyld, beskriv meget gerne hvorfor du har valgt at returnere produkterne.

6. Efter afslutningen vil du se en bekræftelses side. Her kan du downloade din returneringsformular ved at trykke på ikonet, eller vent på at modtage den på e-mail

7. Download og udskriv din returneringsformular

8. Forbered din pakke, og læg din udskrevne returneringsformular i pakken

9. Aflever din pakke ved dit foretrukne afsendelsessted og send pakken til:
Milcom Logistik & Distribution
Att Myronja.com
Hørmarken 7
3520 Farum
Varelevering = Port G

10. Du vil modtage en mail når returneringen er gået igennem

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv afholde udgifter i forbindelse med at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Hvis du fortryder købet, bedes varen sendes tilbage, sammen med din returneringsformular, som findes på din profil, til:
Milcom Logistik & Distribution
Att Myronja.com
Hørmarken 7
3520 Farum
Varelevering = Port G

Du kan fortælle os hvilke produkter du vil returnere og hvorfor ved at åbne din ordre fra din profil.

Du vil modtage din returneringsetiket og -formular på din profil samt på mail. Din ordre kan også returneres ved at trykke på “Retur og ombytning” i bunden af siden. Søg herefter på dit ordrenummer og fortæl os hvilke produkter du vil returnere. Af sikkerhedsmæssige årsager, beder vi også om dit fornavn som du har skrevet på ordren.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Vi accepterer ikke returpost sendt til postbutik eller pakkeboks. I sådanne tilfælde må det forventes, at pakken ryger retur til afsender, hvorefter den må sendes på ny (med omdeling).
Alle udlæg i sådanne situationer pålægges afsender.

Vi modtager heller ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Returpakker kan også afleveres direkte på vores lager adresse:

Milcom Logistik & Distribution
Att Myronja.com
Hørmarken 7
3520 Farum
Varelevering = Port G
Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan håndtere varen på samme måde, som hvis den var holdt den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det medføre en værdiforringelse af varen.

Ingen fortrydelsesret

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (her dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standart levering som vi tilbyder) uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Reklamationsret

Ved levering af varer ydes der naturligvis 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven når du handler hos os som forbruger.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Skade på varen som følge af fejlhåndtering fra kundens side er ikke dækket af reklamationsretten.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Myronja i rimelig tid efter at du har opdaget fejlen.
Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som muligt, men hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger skulle reklamationen være berettiget. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage.

Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Milcom Logistik & Distribution
Att Myronja.com
Hørmarken 7
3520 Farum
Varelevering = Port G

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Klagemulighed – oversigt og links

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du har klager over en vare, som du har købt hos os. Vi kan både kontaktes via telefon, mail og almindelig post. Du kan finde vores kontaktoplysninger under ”kontakt” på forsiden af vores webshop.

Hvis det upåagtet årsag ikke lykkes os at finde en løsning sammen, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
Link:  www.naevneneshus.dk

Du kan også anvende EU-Kommissionens online klageportal ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land.

Du kan indgive klagen på følgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

  • Navn, adresse, telefonnummer, e-mail-adresse samt andre oplysninger, du måtte give os i forbindelse med oprettelse af din profil og brug af vores service
  • Oplysninger om køb og levering af varer og tjenester, herunder varesammensætning og købshistorik
  • Oplysninger, der sendes fra dit device, når du bruger Myronja hjemmesider eller andre, tilknyttede hjemmesider. Det kan dreje sig om din enheds id, enhedens type, browsertypen, længden af den session, du har haft på vores site, din geografiske placering, henvisnings-URL’er, elektroniske adresser (fx IP- og MAC-adresse), terminaludstyr- og forbindelsesoplysninger, præferencer og oplysninger vedrørende din brug af Myronja sider. Disse personoplysninger indsamles også via cookies, tracking-url’er, beacons mv

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Milae ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på myronja.com er Milae ApS. Spørgsmål vedrørende persondata, virksomheden opbevarer på enkeltpersoner, kan indhentes ved at tage kontakt til kundeservice på (+45) 40210628 eller [email protected] Telefonen er åben mandag til torsdag 09-15 samt fredag 9-14. Vi besvarer din henvendelse angående dine dataforhold efter senest 30 dage.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på [email protected]

Du kan læse mere om behandling af dine personoplysninger her.

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 18.10.2021

Generelle oplysninger
Milae ApS
Ejboparken 47, 1th
4000 Roskilde
CVR-nr.: 42739227
Mobil: 40210628
Mail: [email protected]

Vi bestræber os på at svare henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Myronja modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA Electron, MasterCard, MobilePay og PayPal.

Vi tager ikke kortgebyrer.

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes fra Myronja.

Når du har oprettet en gratis konto, kan du vælge at benytte dig af Ronjacoins. Ronjacoins er en måde at belønne dig som kunde for din loyalitet. De coins som optjenes, kan bruges til at købe gavekort, som der kan købes produkter for. Der optjenes 1 Ronja Coin for hver krone (DKK) der købes for.

Ved brug af Ronjacoins, svarer 1 Ronjacoin til 0,1 DKK.

Alle beløb er i DKK og inkl. moms.

Myronja bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer. Du kan kontrollere, om du sender fra en sikker webshop, ved at se efter en hængelås i din browser.

Al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår, så det kun er Adyen, der har adgang til dine data. Hverken Myronja ApS eller uvedkommende har mulighed for at se de data, der udveksles ved dit køb. Hos Myronja er de personlige kontaktoplysninger 100% fortrolige og vi garanterer, at ingen andre kan få adgang til dem.

Bemærk, at hvis du betaler via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside.

Myronja leverer dag til dag i Danmark.

Vi tilbyder levering med UPS, herved kan du frit vælge mellem arbejdes adresse eller hjemmeadresse. Er du ikke hjemme når der leveres, vil din pakke blive lagt i nærmeste pakkeshop.

Levering med UPS

Vælger du fragt til pakkeshop eller adresse ved køb under 399 kr. er fragtgebyret 49 kr. Vi tilbyder fri fragt ved køb over 399 kr. Levering til udlandet har et fragtgebyr på 49 kr.

Følg din pakke

Du modtager en mail med track and trace nummer, når varen er afsendt fra vores lager. Skulle det mod forventning ske, at en bestilt vare ikke er på lager, modtager du straks besked herom så vi i fælleskab kan finde en god løsning.

Alle pakker sendes som en forsikret pakke.

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler online hos Myronja.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:
a) har modtaget pakken
b) har modtaget sidste vare, eller den sidste del i fysisk besiddelse, hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde. Returpakken sendes til:

Milcom Logistik & Distribution
Att Myronja.com
4000 Roskilde
Hørmarken 7
3520 Farum
Varelevering = Port G

 

Du kan sende en mail til [email protected] eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder her samt nederst i handelsbetingelserne

Du bedes sende følgende med:

– Print fortrydelsesformularen ud og udfyld den

– Vedlæg en kopi af fakturaen

Ekstra information::

– Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

– Du kan også fortryde købet ved at aflevere den personligt på adressen i Roskilde.

– Det er ikke nødvendigt at skrive kontooplysninger, da beløbet altid vil blive tilbageført til det kort, som du brugte ved betalingen.

– Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

– Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

– Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende en eller flere varer retur, selvom de er købt i en ordre.
Bemærk venligst, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Tusinde tak fordi du har handlet hos os

Skulle du have fortrudt dit køb, kan du med fordel følge de 10 hurtige steps herunder.

1. Find din ordre her og fortæl os hvilke varer du vil returnere. Du kan også finde returnerings siden i bundet af myronja.com ved at trykke på kategorien Returnering.

2. Indtast fornavnet på din ordre samt ordrenummeret og søg efter din ordre.

3. Tryg på ordre nummeret som åbner din ordre.

4. Tryg på ”returner produkter” og marker hvilke produkter du ønsker at returnere samt hvilket antal.

5. Afslut din returnering og for vores lærings skyld, beskriv meget gerne hvorfor du har valgt at returnere produkterne.

6. Efter afslutningen vil du se en bekræftelses side. Her kan du downloade din returneringsformular ved at trykke på ikonet, eller vent på at modtage den på e-mail

7. Download og udskriv din returneringsformular

8. Forbered din pakke, og læg din udskrevne returneringsformular i pakken

9. Aflever din pakke ved dit foretrukne afsendelsessted og send pakken til:
Milcom Logistik & Distribution
Att Myronja.com
Hørmarken 7
3520 Farum
Varelevering = Port G

10. Du vil modtage en mail når returneringen er gået igennem

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv afholde udgifter i forbindelse med at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Hvis du fortryder købet, bedes varen sendes tilbage, sammen med din returneringsformular, som findes på din profil, til:
Milcom Logistik & Distribution
Att Myronja.com
Hørmarken 7
3520 Farum
Varelevering = Port G

Du kan fortælle os hvilke produkter du vil returnere og hvorfor ved at åbne din ordre fra din profil.

Du vil modtage din returneringsetiket og -formular på din profil samt på mail. Din ordre kan også returneres ved at trykke på “Retur og ombytning” i bunden af siden. Søg herefter på dit ordrenummer og fortæl os hvilke produkter du vil returnere. Af sikkerhedsmæssige årsager, beder vi også om dit fornavn som du har skrevet på ordren.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Vi accepterer ikke returpost sendt til postbutik eller pakkeboks. I sådanne tilfælde må det forventes, at pakken ryger retur til afsender, hvorefter den må sendes på ny (med omdeling).
Alle udlæg i sådanne situationer pålægges afsender.

Vi modtager heller ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Returpakker kan også afleveres direkte på vores lager adresse:

Milcom Logistik & Distribution
Att Myronja.com
Hørmarken 7
3520 Farum
Varelevering = Port G
Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan håndtere varen på samme måde, som hvis den var holdt den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det medføre en værdiforringelse af varen.

Ingen fortrydelsesret

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (her dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standart levering som vi tilbyder) uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Ved levering af varer ydes der naturligvis 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven når du handler hos os som forbruger.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Skade på varen som følge af fejlhåndtering fra kundens side er ikke dækket af reklamationsretten.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Myronja i rimelig tid efter at du har opdaget fejlen.
Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som muligt, men hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger skulle reklamationen være berettiget. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage.

Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Milcom Logistik & Distribution
Att Myronja.com
Hørmarken 7
3520 Farum
Varelevering = Port G

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du har klager over en vare, som du har købt hos os. Vi kan både kontaktes via telefon, mail og almindelig post. Du kan finde vores kontaktoplysninger under ”kontakt” på forsiden af vores webshop.

Hvis det upåagtet årsag ikke lykkes os at finde en løsning sammen, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
Link:  www.naevneneshus.dk

Du kan også anvende EU-Kommissionens online klageportal ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land.

Du kan indgive klagen på følgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

  • Navn, adresse, telefonnummer, e-mail-adresse samt andre oplysninger, du måtte give os i forbindelse med oprettelse af din profil og brug af vores service
  • Oplysninger om køb og levering af varer og tjenester, herunder varesammensætning og købshistorik
  • Oplysninger, der sendes fra dit device, når du bruger Myronja hjemmesider eller andre, tilknyttede hjemmesider. Det kan dreje sig om din enheds id, enhedens type, browsertypen, længden af den session, du har haft på vores site, din geografiske placering, henvisnings-URL’er, elektroniske adresser (fx IP- og MAC-adresse), terminaludstyr- og forbindelsesoplysninger, præferencer og oplysninger vedrørende din brug af Myronja sider. Disse personoplysninger indsamles også via cookies, tracking-url’er, beacons mv

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Milae ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på myronja.com er Milae ApS. Spørgsmål vedrørende persondata, virksomheden opbevarer på enkeltpersoner, kan indhentes ved at tage kontakt til kundeservice på (+45) 40210628 eller [email protected] Telefonen er åben mandag til torsdag 09-15 samt fredag 9-14. Vi besvarer din henvendelse angående dine dataforhold efter senest 30 dage.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på [email protected]

Du kan læse mere om behandling af dine personoplysninger her.

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 18.10.2021