FIND GAVEN TIL HAM

mand får en skøn gave få sengen

Hvad giver mand dog manden der har alt?

Ja, at finde en gave til manden i sit liv kan skam være en særlig svær opgave. Mon ikke han er så fornuftig allerede at have købt det han lige går og mangler – så hvad med noget han slet ikke vidste han manglede? De fleste mænd glemmer ofte selvforkælelsen, og der har Myronja altså det helt rigtige udvalg i gaven til ham.

kvinder giver den perfekte gave til ham der garanteret skaber glæde

Inspiration til gaven til ham

Uanset om man vil erkende det eller ej, er mænd lige så forskellige som kvinder. Derfor kan det være super svært at finde den perfekte gave til ham, der falder i god jord.

Hvad der dog er gældende for alle gaver, er at det vigtigste er tanken bag. Gaven til ham kan stort set være hvad som helst så længe man har ham og hans hverdag i fokus.
En gave med omtanke, valgt på kærlighed – er dem der betyder mest.

Men hvordan knækker man lige koden til den? Jo til at starte med kan man overveje hvad gaven skal bidrage til. Skal det være noget der forsimpler hans hverdag? -eller noget der optimerer hans velvære og giver energi?
Selvpleje og forkælelse er ikke et galt sted at starte når man leder efter gaven til ham. Det er ofte der vi mennesker glemmer os selv. Selvpleje er nemlig videnskabelig bevist at have en betydelig effekt på vores dagligdag. Dog giver det ikke den ønskede effekt hvis selvplejen indebærer indviklede eller langsommelige trin der ikke matcher ens livsstil.

Så hvordan matcher man den rigtige Selvpleje?

Vi har gjort det nemt at finde gaven til ham, der både bidrager til hans selvpleje og generelle velvære. Herunder finder du 6 gode bud til mange forskellige typer.

DEN NEMME RUTINE

Når det kommer til hudpleje for mænd, er det ikke alle der går lige meget op i hvilke ingredienser produkterne indeholder, og hvor omfattende en pleje de bringer. Til dem der bare skal have det nemt og ligetil er der nogle stærke produktvalg vi anbefaler. Som udgangspunkt er beskyttelse og pleje i forbindelse med barbering et klart must-have.
Her har vi samlet vores favoritter til en nem hudpleje for mænd:

3 TRIN

En lækker exfolierende rens, der fjerner skidt er fantastisk inden barbering.
Man kan faktisk også bruge en skånsom Foam Cleanser istedet for barberskum. Dette virker ofte lige så godt eller bedre end barbercreme og vil ikke irritere huden.

Derefter lidt fugtende toner/essence der beroliger huden. Herved undgår man indgroede hår og irritation omkring de blottede hårsække.

Slut af med en beskyttende creme.

STEP 1

STEP 2

STEP 3

TIL DEN SKÆGGEDE VIKING

Er du så heldig at have en mand med stort og lækkert skæg, er det helt sikkert at han går op i plejen af det. For at bibeholde et stort og flot skæg, skal huden under også plejes. Med disse produkter går der virkeligt forkælelse i skæg-rutinen.

SKÆG-PLEJE

Denne suveræne scrub men kaffebønner eksfolierer skægget for snavs, styling produkter og olier. Udover at eksfoliere, er det også en shampoo, der renser og plejer hårstrående med nærende olier.

Efter scrub er det super godt at give fugt med en lækker plejende essence.

Til slut skal der da en lækker olie i som støtter skæggets vækst og hudens pleje. Denne olie indeholder alle de bedst anbefalede olietyper til et sund og glansfuldt skæg.

DEN HÅRDTARBEJDENDE KROP

Har du en mand der lever af fysisk hårdt arbejde, bliver kroppen jo udsat for lidt af hvert. Hudpleje favner jo hele kroppen, og med disse produkter er jeg sikker på du finder en vinder til den fysiske mand.

PLEJE FOR KROP (OG SJÆL)

Når hænderne er godt i gang med fysisk arbejde dagen lang, bliver de udsat for lidt af hvert. Små skader på hænderne kan være trælse og vare længe uden en smule pleje. En lille håndcreme er nem at have med i lommen eller liggende i bilen til heftige dage, og kan hjælpe med at hele små snit og sår.

Når kroppen sveder godt igennem hele dagen, er det rart med en kropssæbe der kan friske op og dulme overdreven svedproduktion. Frisk og nyvasket, det er da lækkert at få ind i sengen.

En lækker kropsolie, fulgt af en lille massage? Behøver jeg sige mere...

SPAHYGGE TIL PARET

Hvorfor skal hyggen stoppe ved ham? Plej jer selv med en skøn spa-date hjemme i stuen, og nyd hinanden. Vi anbefaler at shoppe en lækker vin til lejligheden, og måske lidt stearinlys for en lummer stund.

SPA-DATE

3 lækre masker til ansigt, hænder og fødder. Hjælp gerne hinanden med at få masseret produkterne godt ind. 

Slut af med en full-body-massage med olien. Lad lysende gå ud. Herfra er hyggen op til jer...

ALL-IN-ONE BADERUTINE

Har du en mand der køber den simple "hair and body soap", kunne du jo være så sød at give ham en opgradering - SELVFØLGELIGT uden han skal forlade badet. Frisk og nyvasket, det er da lækkert at få ind i sengen.

BADERUTINEN

Shampoo bar der hjælper på en reaktiv hovedbund og forebygger hårtab. 

En ansigt-sæbe med lækre ingredienser der plejer godt i dybden.

Kropssæben der renser godt, og dæmper svedproduktion.

RO OG AFSLAPNING

Trænger din mand til ekstra forkælelse så har vi skruet lidt ekstra op for hyggen. Her finder du nogle produkter der sætter afslapning i højsædet, og kan give et lille frirum i en ellers travl hverdag. Denne pakke er til ham der virkeligt nyder at pleje om sig selv.

3 TRIN

En nem og simpel clay mask kan nydes alle aftener. Lad den gøre sin magi med en god kop kaffe foran fjernsynet.

Plej trætte øjne med en super lækker øjencreme.

En sleeping mask med lavendel er et super lækkert og nemt tilvalg til aftenrutinen. Smid den på før sengetid og lad den afslappende duft og ingredienser lulle det travle hoved i søvn.

Den perfekte gave til ham behøver slet ikke være så svær at fange. Nogle gange handler det bare om små ting der kan have en god og positiv effekt på hverdagen. Her har du i hvert fald en masse gode tips der både kan gavne ham og dig.

Mangler du inspiration til andre gaver?

Er manden i dit liv ikke den eneste du går og søger den perfekte gave til? Så bare rolig! Vi har skam lavet flere guides så du kan finde de helt rigtige gave med selvpleje og forkælelse i højsædet:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *