GAVE-STRESS? Få gratis hjælp af en Personal Shopper

gratis og personlig hjælp til hudplejegaver

Har du svært ved at finde den perfekte gave? Der er ingen behov for at stresse over det! Hos vores personal shopper kan du få hjælp til at finde den helt perfekte gave til dine kære. Med personlig råd og vejledning kan du få gratis hjælp til at finde de helt rigtige produkter til den du har i tankerne.

Det er super svært at finde de helt rigtige produkter til en anden, men med faglig råd og vejledning bliver det langt nemmere. Vi har personlig erfaring og faglig viden om alle vores produkter. Med et par få spørgsmål om din kære, kan vi sammen finde en skøn gave.

Hvad er en Personal Shopper?

Vores Personal Shopper har både faglig og personlig erfaring indenfor koreansk hudpleje. Dette betyder du kan få pålidelig hjælp til at finde de perfekte produkter til din kæres hud og hverdag. Helt uden blindt at skulle lede hele internettet igennem.
Du får simpelthen tilknyttet din egen shopper, der har god kendskab til produkterne og kan finde de hudplejeprodukter der matcher lige den person du har i tankerne. Det er vigtigt for os, at deres hudpleje både matcher hudtype og hverdagsrutine.

På den måde undgår du fejlkøb og uegnede produkter. Du sparer tid og penge, og sikrer dig at det er de helt rigtige produkter der ender gaven.

Hvordan finder vi den helt rigtige gave?

Hudtype og fokus

Først og fremmest vil vi gerne kende til personens hud og hvilke problematikker de oplever. Måske har de nævnt at de er kede af deres trætte øjne eller smilerynker? Eller måske oplever de udbrud af bumser i stressede perioder?

Små ting som dette giver os en god forståelse af hvad deres hud lige går og mangler. Med denne info ved vi hvad ingredienser vi skal lede efter, for at finde de perfekte produkter.

Hvis ikke de taler så meget om det kan du selvfølgeligt spørge ind til hvad de bruger, men selvfølgeligt også tage et ekstra kig på deres kønne ansigt.

Livsstil

At kende deres hudtype er én ting, men det vigtigste er faktisk at kende deres daglige rutine eller livsstil.

Super travle mennesker har ikke altid ro til at finde god tid til en lang rutine, og hvis hudpleje skal have god effekt er regelmæssighed essentielt.

Det betyder selvfølgeligt at omfanget af deres hudpleje skal være realistisk i deres hverdag.

Nyder de ro og pleje kan man sagtens finde en dybdegående plejerutine, men skal det være nemt og enkelt anbefaler vi, få men stærke trin.

Hvilke type gaver skal vi finde?

Hudpleje-Gaver kan findes i mange variationer. Find herunder inspiration til havd vores Personal shopper skal finde til dig. Budgetvenlig, Spa-pakke, Forkælelse eller Makeup.

En budgetvenlig gave kan skam også give god glæde. Her fokuserer vi på en fin lille pakke der matcher din kære, men til billige penge. Billige produkter betyder ikke man behøver at gå på kompromis med gode kvalitetsprodukter. Koreansk hudpleje er nemlig kendt for at være økonomiske og innovative.

En budgetvenlig gave kunne fx. se sådan ud:

Gave til under 350,-

Gaven her består af en lækker sæbebar der både renser god og plejer i dybden. Hertil er der en lille serum med reparerende ingredienser og en balancerende og styrkende creme.

Skal gaven glæde flere? En spa-pakke er en super hyggelig gave, der kan give god lejlighed til at forkæle hinanden. Med denne pakke kan der tilføjes så mange masker som ønskede deltagere. Om det er til venindehygge, eller en forkælende par-date, er denne gave et hit.

Hygge-Pakken

Spa-pakken her indeholder 3 forskellige typer maske så hele kroppen kan plejes. Deruover er der en lækker Peel med den skønneste duft.

Skal der ikke spares på forkælelsen kan man finde en lækker luksuriøs pakke. Her finder vi de bedste produkter til en ægte følelse af selvpleje og spækket med ingredienser af højeste klasse. Dette kunne være supplerende til deres egen rutine eller være del af en større pakke.

K-beauty Makeup er verdenskendt for den innovative og plejende tilgang til skønhed. Alle produkter fokuserer nemlig på at bidrage med ingredienser der ikke kun ser skøn ud ved påføring men forbedrer huden over tid. Det perfekte mix af hudpleje og makeup. Her finder man bøde skønne læbefarver og puder, men også fantastiske rense-balms der er den perfekte makeup-fjerner.

FÅ HJÆLP TIL GAVEN

Kunne du godt bruge lidt hjælp af en Personal Shopper – så sidder vi altid klar! Du smider bare en mail på info@myronja.com og vi går straks i gang med at finde den perfekte gave, sammen med dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *