Galentine – ægte veninde-kærlighed

veninder fejrer galentine med spa-hygge hjemme

Galentine er for alle der vil fejre kærligheden blandt veninder.
Den kærlighed der består gennem alt!

Galentines Day – d. 13 februar

Galentine er d. 13. februar og fejrer kærligheden for venskaber. Her samles veninder verden over for at fejre kærligheden i platoniske forhold, og hygger om sig, op til den kendte Valentines Day.

Galentine er endnu ikke en velkendt højtid, dog er den absolut lige så vigtig som Valentine. Denne fejring er lige så vigtig som den 14. februar, fordi den ærer de mennesker, der altid er der for dig. Og ofte på måder, hvor din partner kan ikke være. Hvem kan du ellers ringe til for at få input til tøj i sidste øjeblik, råd om kærligheden eller for at klage over lort, din partner bare ikke forstår? Denne dag handler om dine bedste veninder.

piger hygger om med hjemmespa til galentine

Om din bedste veninde er din mor, en barndomsven, datter eller tante – who knows! Men de fortjener i lige så stor stil at blive forkælet, elsket og fejret.

Fejr kærligheden med Selvkærlighed!

Hvad er dog bedre at forkæle jer selv med end hjemme-spa? Lækre produkter, selvpleje og måske en god flaske vin? Ja, det lyder altså som den absolut perfekte veninde-hygge.

GAVEN DER GIVER PLADS TIL HYGGE

K-Beauty Spa-pakker fra Myronja, er en fantastisk gave der virkeligt giver en personlig oplevelse. Om den skal være til din mor, søster eller veninde kan du finde en lækker pakke der kan bringe jer sammen om hyggen.

Pakke 1 - ANTI-AGE

Denne spa-pakke samler en lille skøn rutine med fokus på anti-aging produkter.

Pakke 2 - MINI's

Skal der være en pakke som er god og budgetvenlig, finder du denne bygget på et af vores lækre rejsekits. På den måde er der lækre produkter flere kan prøve og hygge med uden man skal pose ud for et fuld produkt. Er man derefter helt vilde med de forskellige produkter kan man jo tilføje dem til sin personlige hudpleje-rutine efterfølgende.

Pakken passer godt til 3 pers. men husk at tilføje 3 stk. sheet-masker

Pakke 3 - FULL BODY

Ansigts-spa er en ting med skal hele kroppen forkæles anbefaler vi denne pakke.

  • En lækker håndmaske og fodmaske
  • Afslappende øjenmasker 
  • En skøn kropsolie som man kan bruge ved at forkæle hinanden på skift med en lækker skuldermassage.
  • En luksuriøs hårmaske der komplimenteres med en skøn hovedbundsmassage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *