En god start

Det er ikke nemt at bygge en hudplejerutine.

Det er først og fremmest vigtigt, at dit valg af produkter falder på baggrund af dit fokusområde og hudtype. Hvilken rækkefølge produkter skal påføres og hvilke ingredienser der virker sammen, er også vigtige – men, nyder du produkterne og kan de give dig et øjebliks ro, vil du sikres de langsigtede fordele.

Vi kan dog godt lide at holde tingene simple. En god tommelfingerregel er at påføre produkter på en renset hud, i en rækkefølge efter tekstur – fra den tyndeste til den tykkeste. Produkter med en tynd tekstur vil nemlig have svært ved at trænge igennem produkter med tykkere tekstur.

En hudplejerutine behøver ikke at tage lang tid eller involvere mange produkter. Som vejledning foreslår vi følgende.

2 minutters selvpleje

Rens + Serum + Creme + Solcreme

ELLER

5 minutters selvpleje

Rens + Toner + Essence + Serum + Øjencreme + Creme + Solcreme

Brug for hjælp

Vores PERSONAL SHOPPERE står klar til at lytte og hjælpe dig mod dit ønskede resultat. Helt gratis.

Ofte stillede spørgsmål

ER VORES PRODUKTER EGNET TIL SENSITIV HUD?

Produkter fra Sydkorea bunder i traditionelle og milde ingredienser, som først og fremmest skal sikre en sund hud og mindske irritation. Derfor kan mange sydkoreanske hudplejeprodukter bruges af folk med allergi og sensitiv hud. Dog er det ikke alle produkter der er henvendt til sensitiv hud, så vi har lavet en kategori HER, med vores produkter til sensitiv hud.

ER VORES PRODUKTER EGNET TIL MODEN, ALDRENDE HUD?

Flere af vores produkter indeholder ingredienser der målrettet kan gå ind og modvirke de første tegn på fine linjer og mindre fast hud. Du kan se vores udvalg under kategorien HER.

ER VORES PRODUKTER EGNET TIL OLIERET/AKNERAMT HUD?

Mange af vores produkter er målrettet olieret og akne ramt hud. Dog med en lidt anden filosofi end hvad man måske er vant til. Akne og bumser skal behandles nænsomt med beroligende ingredienser, ikke med aggressive og udtørrende produkter. Mange vil opleve at en masse andre problemer hvis man går for hårdt til sin hud. Du kan se vores udvalg under kategorien HER.

ER VORES PRODUKTER EGNET TIL TØR HUD?

Tør hud kan være kilden til en del problematikker, så mange af vores produkter er meget velegnede til folk der oplever tør og dehydreret hud. Du kan se vores udvalg under kategorien HER.